diumenge, 23 de setembre del 2007

El cas dels Zinc milions

L'Escamot Rat-penat ha sobrevolat Sant Feliu de Codines situat a 500 metres sobre el nivell del mar, llogarret habitat i considerat un balcó obert al Vallès aprop dels Cingles de Bertí.
Ara els SACs i GANXOs de CiU, que fins ara manava molt, denuncien l’increment desmesurat de sous del seu consistori, i especialment, el de l'alcalde del PSC que passa de 10.000 € a 32.000 € (cinc milions de les antigues pessetes). Per l’Ajuntament de Sant Feliu el cost total del sou de l’alcalde serà de 41.600 € i suposa triplicar el sou de l'anterior alcalde.
A partir d'ara, els seus ciutadans coneixen l'alcalde Pere Pladevall, alias lo Zinc milions, també Pere Zinc.
Però la cosa no acaba aquí la flama o la Picaresca Convergent (que no és igual a tot arreu... es clar!) s'ha posat en marxa i anima a tothom qui vulgui a quadriplicar el seu sou que compri participacions per la Loteria de Nadal. Ara només faltarà que toqui la grossa amb el número 32.000!!!!!
Sabrem quin és el sou de l'Alcalde de Caldes en el proper ple municipal? Tornaran a liar-nos en percentatges per tractar-nos d'idiotes? Cobrarà endarreriments? Els partits que estan a l'oposició s'animaran a fer loteria de Nadal per arribar a finals d'any?
Que donin el número exacte per anar a la LOTERA a reservar la participació guanyadora!!!
Apali, rajeu i contesteu a les preguntes!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que en el proper Ple s'ha de desvetllar part de les preguntes que fas RAT-PENAT, però també m'agradaria saber que li costarà al poble el regidor Coll matalasser potser també serà un Zinc milions (però a mitja jornada). Sant Feliu Sac i Ganxo!!!

Anònim ha dit...

Caram amb en "Makinavaja" Pladevall...i semblava tonto quan el vam canviar per un tetra-brick de "Don Simón"!

Anònim ha dit...

Per número de persones empadronades a St. Feliu, l'alcalde encara podria cobrar més. A veure si us informeu. Com a mínim aquí es pot escriure algun comentari, q a la Faba hi ha una censura brutal.

L'afinador de pianos ha dit...

EEEEP! Pareu les rotatives!!!!
Company anòmim, ens pots explicar a tots els ratpenataires que carall és això de la Faba?

Salut i visca Rat-penat!!!

Anònim ha dit...

La fava puta web que tens als links del costat.
Almenys a´quí es pot escriure alguna opinió es veu que a la fava son uns CAGATS I NO VOLEN QUE ES PUGUI OPINAR. A veure si els animeu perquès pogui fer! Que hi ha una cuantitat d'errates i comentaris incerts...que S'INFORMIN MILLOR!

independencia o mort ha dit...

jajaja la faba es un bon blog es diuen totes les vritats desde les mes petites a les mes grans quanta gen creus k sarrepenteix daberlu botat al zinc.... a pasat de no se ningu i no fotre ni brot a se alcalde i posarse un sou elevadissim...am els impostos k pagem tots i kla despres com es normal pel poble k es fara? xk kla el karrer de lera nova no sta ni asfaltat solanes tampok am els dines k sendu el zink es podrien fe moltissimes koses...