dijous, 19 de maig del 2011

TERCER "ROUND"

Finalment, l’últim debat electoral i, en aquest cas, per la tele. Concretament per la tele pública del Vallès Oriental, que ens costa una morterada a tots els calderins per poder veure les coses que fan a Granollers. Un debat d’una hora en que els que opten a ser alcalde van poder debatre sobre economia, infraestructures, equipaments i turisme. Afrontem-ho: no va ser apassionant. Deu ser que els nostres candidats estan ja una mica cansats de tanta campanya i tanta conya... La conclusió és que si hi hagués un quart debat s'hauria de fer en una piscina de fang per generar una mica d’expectació

A l’Escamot del Rat-Penat, que som futboleros de mena, us hem preparat un u per u dels candidats:

Jordi Solé (ERC) – Aguerrit – Va respondre amb contundència les moltes al•lusions que va rebre per part dels altres candidats. Com sempre, va vendre més obra feta que no pas propostes per al futur. A la segona part va atacar en diveres ocasions el candidat de CiU. Deu ser que té enquestes?

Òscar Serra (CiU) – Conforme – Va vendre l’obra de govern dels seus companys (o no) de partit i, cosa extranya, es va passar tota l’estona donant la raó als seus contrincants. Només es va encendre quan tots els altres es van unir contra ell per la congelació de l’escola el Calderí per part de la Generalitat. El seu millor moment va ser quan va demanar el vot. Se li va notar la vena d’actor.

Montserrat Coll (PSC) – Incisiva – Va passar clarament a l’atac. Va utilitzar moltes de les seves intervencions per criticar coses fetes pel govern i es va presentar com a alternativa. De tota manera, li va faltar la contundència que li ha faltat durant tota la legislatura. A més, la campanya li està passant factura, cada vegada té menys veu, la pobra...

Edilbert Comas (ICV) – Còmode – En la seva salsa. Es troba a gust debatent, té discurs i recursos de sobra per entrar al cos a cos. Va qüestionar l’obra de govern i va fer molts plantejaments generals de com haurien d’anar les coses a partir d’ara, però li van faltar propostes concretes.

Montserrat Romano (PP) – Sòlida – S’havia preparat molt, es notava. Va retreure al govern el pobre estat dels parcs públics i va fer propostes concretes pel futur. De tota manera li va faltar protagonisme, va intervenir poc.

Al candidat del PUM+J no el van convidar. Tampoc es va trobar a faltar. Si voleu veure el debat, ho podeu fer a http://www.votv.cat/municipals-2011/caldes-de-montbui. Diumenge: el quart i definitiu round. Amb foc real. Estarem amatents!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui 19 de Maig concentració d´indignats i indignades al canaletes de Caldes a les 20:30. Democràcia real ja!!!! NO SOM MERCADERIES EN MANS DE POLÍTICS I BANQUERS!!!!! VISCA EL MOVIMENT 15 DE MAIG!!!!!Passa-ho!!!!

Anònim ha dit...

Com més sento parlar a la Coll més son m'agafa.

Si aquesta senyora algun dia es converteix en alcaldessa emigro a Sant Feliu!

nastort ha dit...

El millor moment,la rèplica d´en Solé a en Serra parlant de turisme i termalisme. El de CiU va cometre una patinada de passarell fent-se seva la bona gestió dels antics 5 regidors convergents en aquestes arees...que portava ERC.
Solé i Comes "sobrats". Serra "zero propostes, zero contingut". Coll "decebedora". A la Romano semblava sobrar-li el debat d´ahir.

Carmen ha dit...

Però si a Sant Feliu probablement torni a guanyar el Pladevall!!! Us imagineu? La Coll a Caldes i el Pladevall de nou a Sant Feliu... mama por
No vull anar a dormir, que em fa por tenir malsons...
VISCA LA CORI!

Pellaringa Penjim-Penjam ha dit...

Carmen, tindríem que montar una delegació de la CORI a Caldes... una CORIC.
Poligrafs a l'ajuntament i un follodróm a les Cremades.
Segur que treiem mes vots que el Termes.

Anèmona ha dit...

Carmen, Pellaringa...ànimnus !! Tots com si fóssim de Reus....hahahaha !!