dilluns, 4 de juliol del 2011

LES RESPOSTES DE L'ALCALDE

Benvolguts seguidors d'aquest humil bloc.

Us adjuntem tot seguit l'entrevista que entre tots li hem fet al reelegit alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé. Per cert, que aquest cap de setmana en Solé ha confirmat que formarà part de la candidatura autoanomeanda "unitària" a la direcció d'ERC. Per tant, si tot va normal, formarà part de la direcció del partit republicà a partir de la tardor. Aquí va l'entrevista:

La rateta penadeta ha dit...
1- Deixaria Caldes per marxar a aixecar els ànims a ERC a Barcelona?
Si es tracta d’aixecar els ànims, penso que es pot fer de moltes maneres i des de molts llocs. ERC necessita una renovació en les formes, en l’estratègia i en les persones, i com a militant intentaré contribuir-hi i si es creu que puc tenir alguna responsabilitat en la nova direcció, doncs també. Ara bé: el meu compromís principal és amb l’alcaldia i amb el mandat que ens ha donat una majoria de l’electorat.

Anònim ha dit...
2- Qui ha de ser el nou nº1 d´ERC a nivell nacional?
Penso que el President del partit ha de ser l’Oriol Junqueras. Guanyi qui guanyi a les primàries de setembre, s’hi ha de col·laborar o com a mínim se l’ha de deixar treballar, cosa que no sempre ha passat.

Anònim ha dit...
3- Caldes hauria de ser un referent per Esquerra a nivell nacional?
El que ha passat a Caldes durant els darrers anys, políticament parlant, penso que pot ser un cas molt a tenir en compte per ERC i de fet per a qualsevol altre partit. Durant aquest darrer cicle electoral, Caldes ha experimentat un fenomen interessant que és el del vot triple; a les eleccions nacionals ha guanyat de llarg CiU; a les espanyoles va arrasar el PSC-PSOE i a les municipals varem guanyar molt contundentment nosaltres. És clar doncs que Caldes no és “un poble d’ERC”, però a nivell local hem aconseguit la centralitat política.

Nastort ha dit...
4- Felicitats per la victòria. Hi ha la sensació que, a part de la feina més o menys ben feta en els últims 4 anys, els seus resultats es deuen a un "vot de càstig" cap a d’altres formacions (especialment, CiU i PSOE). Fins a quin punt creu que això és veritat? Gràcies.
En l’anàlisi que fem nosaltres de la victòria del 22 de maig el factor central l’ocupa l’obra de govern feta, que ha estat valorada molt positivament per la ciutadania. Òbviament hi ha hagut altres factors, com les picabaralles internes de CiU, que ens han beneficiat directament i ens han acabat d’empènyer cap a la majoria absoluta. Pensem que sense aquests factors també haguéssim guanyat les eleccions, però no per un marge tan ampli. Moltes gràcies per la felicitació.

Muriel ha dit...
5- En la passada lesgislatura, i malgrat el compromís adquirit amb el poble (tal i com s'expressava al programa electoral d'ERC i CIU del 2007), no s'han desenvolupat els pressupostos participatius en matèria de joventut i cultura ni tinc coneixement de que s'hagi fet cap pas endavant al respecte. Com s'explica això?
Efectivament és un compromís parcialment incomplert. S’explica en part pel fet que durant una temporada no hem tingut tècnic/a a l’àrea de participació. En aquests moments estem preparant el terreny per desenvolupar-ho durant aquesta legislatura. De totes maneres, en el passat mandat hem dut a terme experiències de participació amb el jovent, com ara la programació de l’estiu i de l’hivern jove, el “què esperes del TOC” o la definició dels usos del nou espai jove que ben aviat entrarà en funcionament. També s’ha realitzat una altra prova pel que fa a la participació ciutadana en l’àmbit de la cultura, com és destinar una pressupost concret perquè es gestioni directament des de les entitats que porten les barraques de Festa Major.

Muriel ha dit...
6- Sense entrar a valorar, des de la meva subjectivitat, quina ha estat la feina feta aquests quatre anys, he trobat a faltar polítiques transformadores i socials. Què es portarà realment a terme en aquest sentit durant els propers anys?
Aquest ha estat un discurs molt repetit pels partits d’oposició durant la campanya, però que, a tenor dels resultats, sembla que no ha trobat ressò entre l’electorat. Durant el passat mandat hem mirat de reforçar els serveis socials i els serveis d’ocupació i formació laboral, serveis que han vist multiplicada la demanada a causa de la crisi econòmica i que en alguns casos han de fer front a un tipus de demandes que feia molts anys que no es veien. No podem donar respostes a totes les necessitats i urgències que genera l’atur, l’endeutament familiar etc. però hem tingut molt clar que en aquests moments cal fer un esforç per prioritzar, en la despesa corrent (les inversions van per una altra via), els ajuts per a urgències socials i el reforç del servei local d’ocupació. Aquesta ha estat la nostra aposta i la seguirem mantenint.

Anònim ha dit...
7- Senyor Alcalde: quan podrem llençar a la paperera les pancartes de "Prou barracons. Edifici ja"?
Al moment d’escriure aquestes respostes sembla probable (ho dic amb tota la precaució del món, atès l’historial del departament d’ensenyament en aquesta qüestió) que en els propers dies per fi es signi el contracte amb els arquitectes que varen guanyar, el passat novembre, el concurs per a la redacció del projecte de l’institut-escola. A partit d’aquí, tindran sis mesos per treballar-hi i presentar el resultat. Després, entre tots hem d’aconseguir una partida als pressupostos de la Generalitat per la construcció del centre. Des del Departament, el compromís és que l’institut-escola el Calderí estigui en funcionament el curs 2014-2015. Fins aleshores, millor no guardar massa les pancartes.

Joan ha dit...
8- Senyor Alcalde, la revolució experimentada en infraestructures i obres vàries en aquests 4 anys seguirà en els propers 4? No seria potser el moment de veure una revolució semblant en altres àmbits més propis de l'esquerra, com són la cultura i els serveis socials? Moltes gràcies
Entenc que durant el passat mandat no hi va haver cap tipus de revolució a Caldes, sinó una posada al dia de determinats espais públics i nous equipaments que va ser possible, principalment, gràcies al nombre important de recursos externs que varem aconseguir captar. Potser la sensació de “revolució” es deu al fet que en les legislatures prèvies no hi va haver massa activitat en aquest sentit. Les polítiques socials han tingut una especial importància en aquesta passada legislatura (només cal mirar els pressupostos), i la continuaran tenint en aquesta que comencem. De fet, a nivell polític hem volgut reforçar l’àrea socioeconòmica i per primera vegada hi hem posat un regidor a mitja dedicació, quan la tònica habitual fins ara era alliberar regidors només en l’àmbit dels serveis territorials. Pel que fa a la cultura, hem fet un esforç important per intentar mantenir els pressupostos en aquells àmbits de la cultura que fan referència a la part formativa, com el Taller d’Art, l’Escola de Música i la Biblioteca, ja que entenem que són uns dels eixos bàsics per a poder oferir a la gent de Caldes les eines necessàries per al creixement personal, cultural i intel·lectual. Evidentment, en una situació de menys ingressos, s’han de replantejar les despeses. I per mantenir aquesta part de la cultura, hem hagut de sacrificar mínimament la part més lúdica i festiva. A tot no s’hi pot arribar.

Anònim ha dit...
9- Senyor Solé, acabareu d'asfaltar el tros que falta del carrer Pau Casals?
En funció de les disponibilitats pressupostàries, és una actuació pendent que mirarem d’executar.

Anònim ha dit...
10- Senyor Solé, continuaran les brigades municipals arreglant els entorns i esborrant les pintades a les parets de casa seva?
Suposo que el que vostè anomena entorns de casa meva és una zona verda pública que fa dècades que existeix però que mai havia tingut un manteniment regular, tal i com hauria estat d’esperar, fins aquesta legislatura (com ha passat en altres zones verdes del municipi que no estan situades al voltant d’on visc, fet que deu haver passat desapercebut per vostè). Pel que fa a les pintades, li asseguro que no és massa agradable tenir una amenaça de mort a la paret de casa. Tenir un càrrec de responsabilitat pública implica haver d’estar exposat a bretolades com aquesta i a preguntes capcioses com aquesta.

Anònim ha dit...
11- Senyor Solé, creu que els regidors de l'oposició seran els mateixos a final de mandat? O preveu canvis en els teòrics grans partits com el PSC i CiU? Gràcies.
És molt probable que, dels 17 representants actuals del Consistori, no tots acabin el present mandat. De fet, ja no l’hem començat els 17 que varem sortir escollits, ja que per part d’ICV-EUiA ha acabat prenent possessió la persona que ocupava la segona plaça a la seva llista. Pel que fa als partits que vostè esmenta, i llegint entre línies la seva pregunta, de moment no veig massa predisposició a l’autocrítica.

Anònim ha dit...
12- Sr. Solé, creu lícit que els polítics, degut a la seva mala gestió, puguin endeutar la vila i deixar-la a un pas del col·lapse econòmic, sense tenir ni la més mínima repercussió en el seu patrimoni personal?
Entenc que la corrupció i el malbaratament deliberat dels recursos públics han d’estar perseguits penalment i han de tenir, si cal, repercussions sobre el patrimoni personal. Penalitzar els polítics responsables de l’endeutament municipal em semblaria correcte sempre i quan fos fruit d’una acció deliberada i l’endeutament fos tan desorbitat que posés en perill la continuïtat de la institució. Ara bé, dins d’un ordre de prioritats, em semblaria prioritari, per exemple, que abans passessin pel banc dels acusats els responsables de portar el sistema financer al llindar del col·lapse.

Anònim ha dit...
13- Qui garanteix que no utilitzi el seu càrrec i el poble de Caldes com a palanca per feines 'majors' en lloc de dedicar-se a treballar pel poble?
No he “utilitzat” el meu càrrec, i encara menys el nostre poble, per res més que treballar de manera molt intensa durant aquests quatre anys per millorar el municipi i justificar cada dia el meu sou provinent de fons públics. I entenc que eventuals noves responsabilitats són compatibles amb el fet de seguir dedicant-me prioritàriament a treballar pel poble.

Bakunin ha dit...
14- Què li sembla que la meitat de la població amb dret a vot no voti? És simptomàtic de quelcom per a vostè?
En part és simptomàtic d’un malestar amb les opcions polítiques majoritàries, suposo que una part dels abstencionistes ho són perquè no se senten prou ben representats per cap d’aquestes forces, i perquè veuen en la política massa sovint un espectacle contradictori i grotesc. Però penso que hi ha també una part d’abstencionisme que és d’arrel “passota”, que no es basa en argument sòlids, malgrat no sigui políticament correcte dir-ho.

Anònim ha dit...
15- Creu, sr. Alcalde, que les properes eleccions a Caldes pot passar com a tants altres llocs, com per exemple Girona, on partits fins ara sense representació o amb molt poca representació, s'han esmorzat ERC?
ERC ha obtingut resultats molt dolents en ciutats mitjanes o grans on la proximitat no funciona. En llocs més petits hem aguantat molt bé, i en alguns llocs fins i tot hem donat la campanada. Tenim unes 150 alcaldies, 107 de les quals amb majoria absoluta. A Caldes no preveiem que ERC passi de deu regidors a zero, encara que d’aquí a quatre anys puguin concórrer més forces a les eleccions. Això també seria una campanada.

Anònim ha dit...
16- Sr. Solé, quan deixarà de tractar descaradament als habitants de les urbanitzacions com a calderins de 3ª?
De tercera? Parlem-ne. Al nostre municipi existeixen encara algunes urbanitzacions no recepcionades on, malgrat no haver estat assumides per l’Ajuntament per no trobar-se en condicions raonables de recepció, l’administració municipal hi presta alguns o tots (depenent dels casos) dels serveis municipals de manteniment. I ho fem perquè entenem que algunes d’aquestes urbanitzacions tenen problemàtiques jurídiques i urbanístiques molt complexes de solucionar, però malgrat això els ciutadans que hi viuen han de tenir garantits uns serveis mínims (serveis que, repeteixo, en alguns casos i fent una interpretació estricta de la legislació, no serien d’obligada prestació per part de l’Ajuntament). D’altra banda, potser val la pena recordar que a l’anterior mandat es van unificar els rebuts de les deixalles i es va eliminar la diferenciació que es feia en funció de si es vivia al nucli urbà o a les urbanitzacions. Això no és precisament tractar els habitants de les urbanitzacions de tercera.

Ciutadà del nucli urbà ha dit...
17- Sr. Alcalde, aquesta legislatura continuarem prestant serveis de neteja viaria, pagats per tots els calderins, a urbanitzacions no recepcionades i per tant que no paguen impostos al poble? Així com donarem aigua a urbanitzacions de la quinta forca a preu de nucli urbà?
Aquí tenim una altra visió, completament diferent, a la pregunta anterior sobre un suposat tracte de tercera als habitants de les urbanitzacions. Fer política vol dir intentar gestionar i conciliar visions i interessos contradictoris, com queda ben palès en aquest assumpte.

Anònim ha dit...
18- Quan farà que la policia local actuï com a tal en lloc de fer de màquina escurabutxaques a l'hora de la sortida dels 'coles'?
Els convido a comparar els imports que es paguen per infraccions de trànsit a Caldes i a la majoria dels pobles del voltant. Si pretenguéssim que una de les funcions de la Policia Local fos la recaptatòria, no tindríem aquests imports ni de bon tros. Del que no defugirem és d’una de les principals funcions de la policia local, que és vetllar pel compliment de les normes de trànsit.

Raquel Puig ha dit...
19- Pel pròxim curs 11 nens i nenes han tornat a quedar, de moment, sense plaça a l'escola bressol pública (comparats amb els 50 de l'any passat són poquets, oi). Pensa reorientar la qüestió i posar d'una vegada fil a l'agulla amb alguna actuació digne? Pensa eliminar un altre any el parc infantil de Nadal?
Com ja he explicat moltes vegades, actualment no ens podem permetre una tercera escola bressol pública i les dues que ja tenim estan al màxim de la seva capacitat; no volem tocar ràtios perquè creiem que això repercutiria negativament en la qualitat del servei. Una cosa és la construcció de l’edifici, per la qual, i no sense dificultats, podríem arribar a trobar el terreny i el finançament, i l’altra és la despesa corrent associada al funcionament d’una escola bressol, el 40% de la qual va a càrrec de les arques municipals. En aquests moments, la dificultat rau en assumir la despesa corrent. Entenc però que la davallada de la demanda en comparació amb els darrers dos anys és conjuntural i que a Caldes, a mitjà termini, caldrà ampliar l’oferta de places d’escola bressol.

Gerard Piqué ha dit...
20- Sr. Alcalde, portarà la Shakira per la Festa Major ara que esta tant de moda?
No, perquè sempre fa esperar al públic.

Anònim ha dit...
21- Per Festa Major m'agradaria gaudir de música feta a casa amb grups de qualitat... ja fa massa anys que ens conformem amb qualsevol cosa. Creu que podrà ser?
Mirarem que sigui així, tot i que és complicat encertar els gustos de tothom, i més encara amb la repercussió que la crisi està tenint en els pressupostos de Festa Major.

Anònim ha dit...
22- Sr. Alcalde, és llicenciat o no?
Sí, en ciències polítiques i de l’administració per la UAB. Tinc el títol emmarcat.

El turista ha retornat ha dit...
23- Sr. alcalde, és acceptable que un polític menteixi?
No és acceptable que un polític menteixi, de la mateixa manera que generalment no és acceptable la mentida en cap àmbit.

El turista pasmat ha dit...
24- Sr alcalde, creu que algun polític ha mentit durant la campanya?
Potser algú no ha dit tota la veritat, i n’hi ha molts que han retorçat les coses tant com han pogut.

El turista marxarà de nou ha dit...
25- Sr alcalde, ha dit la veritat en les dues preguntes anteriors?
Em remeto a la primera de les dues respostes

Anònim ha dit...
26- Sr. Soler, ha pensat en oferir-li feina a l'anterior regidor d'urbanisme en concepte de 'serveis prestats'?
No. Per cert, el meu cognom és sense “r”.

Anònim ha dit...
27- Sr. Alcalde, creu que L'ESCAMOT DEL RAT-PENAT ha influït en el resultat de les eleccions? Creu que l'Escamot ha influit en l'ànim d'algun candidat?
Crec que no hi ha influït significativament. En principi, cadascú ha de saber destriar el gra de la palla. En canvi, potser ha influït passatgerament en l’àmbit d’algun candidat, sobretot si s’ha dedicat a llegir tots els comentaris, alguns dels quals són excessivament descarnats.

Anònim ha dit...
28- Per quan augura que podríem ser independents, Sr. Alcalde? És que hi ha un delit...
El dia que en siguem prous com per fer prevaler la democràcia per sobre dels sopars de duro de l’espanyolisme; i el dia que posem la llibertat del país per sobre de personalismes i sigles.

Anònim ha dit...
29- Què creu que es podria fer a Caldes per intentar, potser inutilment, la integració d'aquells que encara només entenen el castellà i per tant discriminen la nostra llengua?
Si com a societat fóssim respectuosament més exigents del que som, i no ens espolséssim de sobre la nostra responsabilitat a l’hora d’exigir el respecte als nostres drets i a la nostra llengua, ja tindríem molt de fet. Des de les institucions es fan coses per promoure el català com a llengua pública comuna, però molt sovint topem amb el desinterès, no de qui pot arribar a aprendre i a utilitzar la nostra llengua, sinó de qui l’ha de defensar.

Anèmona ha dit...
30- Alcalde, ens podria posar 4 exemples tangibles de govern des de la humilitat, constància, proximitat i diàleg? Gràcies!
Aquestes són les actituds que procurem que guiïn tant la nostra manera d’entendre la política com la nostra acció de govern. Com que són actituds i no fets, és difícil posar exemples “tangibles”.

Santi ha dit...
31- Fa seves aquelles paraules de la cançó "Pedro Navaja" que acaba amb allò tan enganxós de “La vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida”?
Sí, la vida té cops amagats, però hi ha cançons que ho expliquen millor, com per exemple alguna d’”Els Pets”.

Miquelet ha dit...
32- Sr Batlle, què pensa fer en el futur més immediat amb l'extracció d'àrids que estan destruint l'entorn natural del poble? Què en farà de les irregularitats relacionades amb aquesta activitat?
Actualment al municipi hi ha una activitat d’extracció d’àrids en funcionament que té permís de mines (Generalitat) per fer-ho i que també està obligada a fer la restauració per fases de l’àmbit. El 2008 una sentència judicial ens va obligar a refer el Pla General, que fins aleshores feia una prohibició genèrica de les extraccions, i ens va obligar a reconèixer els àmbits que ja disposaven del permís de mines per a l’extracció. Una altra cosa són les activitats de reciclatge de residus de la construcció en sòl no urbanitzable. Malgrat una redacció un pèl ambigua del Pla General, nosaltres creiem que no hi poden ser i hem donat un termini improrrogable per a que es deixin de dur a terme.

Miquelet ha dit...
33- Quina relació te amb el grup Rotary Club?
Ens conviden, als alcaldes de Sant Feliu, Sant Quirze i Caldes, a l’acte anual de canvi de presidència. I procuro, com a alcalde, mantenir-hi bones relacions, com amb totes les entitats del poble.

Panzer del Rat-Penat ha dit...
34- Per què no ha seguit en Jordi Coll?
Un seguit de desavinences entre ell, el grup municipal i l’executiva local del partit han portat a que no se’l proposés per formar part de la llista d’enguany. A part, des d’un punt de vista de regeneració política, també s’ha entès que en Jordi Coll ja havia acomplert la seva etapa de tres legislatures consecutives com a regidor.

Pelleringa Penjim-penjam ha dit...
35- Señor Alcalde, podria explicar-nos com ha sigut la relació amb els regidors Coll i Coral durant el seu mandat?
Jo he tingut una bona relació amb tots els regidors, fins i tot en el cas que haguem tingut desavinences de fons i de forma. Crec que no s’han de barrejar les qüestions de feina amb les qüestions personals.

Anònim ha dit...
36- Quan tindrem tren a Caldes?
De moment, la planificació a llarg termini del govern de la Generalitat parla de plataforma segregada d’autobus o similar entre Caldes i Mollet; això podria ser el pas previ a recuperar l’antic Calderí, però malauradament estem molt lluny d’aquesta fita.

Doncs ja l'heu llegit... Moltes gràcies a tots per la vostra participació!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la barra que té i que fa palessa en la majoria de les respostes, segur que aquest noi farà carrera a la cúpula d'ERC!

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'ha semblat bastant sincer i raonable, la veritat...

punyetera ha dit...

M'encanta la resposta a la pregunta 19

Anònim ha dit...

Podeu numerar les preguntes per poder-les comentar amb facilitat?

Miquelet ha dit...

Ens puguin agradar o no les seves respostes (depenent del que hom vulgui sentir) aquest alcalde els te ben posats. Esta fet de pedra picada i es veu clarament que te el cap ben endreçat. l'honora la seva proximitat (ha contestat preguntes totalment capcioses amb gran estil) Se'l veu sincer, raonable i carregat d'arguments.
Pel fet de dedicar temps a respondre preguntes d'un blog anònim fetes (majoritariament) per persones anònimes, ja diu molt a favor seu. Amb aquesta entrevista ha donat un nivell diferent al "Rat-Penat" que fins el dia d'avui no havia aconseguit cap anònim. Donant la cara. Felicitats senyor batlle i felicitats a tots els que li heu dedicat alguna pregunta.

Anònim ha dit...

M'ha agradat motl l'entrevista. Tant les preguntes com les respostes!!

RAT-PENAT ha dit...

Ja hem numerat les preguntes. Gran idea!

punyetera ha dit...

Ja no m'encanta la resposta a la pregunta 19

RAT-PENAT ha dit...

Vaja Punyetera...doncs quina resposta era? I encara més: per què no t´agrada la resposta 19?

punyetera ha dit...

Perquè ja no cal comptar-les, he vist a més d'un pantalla amunt i avall comptant preguntes.

Anònim ha dit...

Que bo! Doncs a mí de la dinou m'agraden tant la pregunta com la resposta...

Respecte la pregunta 19.... ha dit...

La pregunta 19….. s’ha fet moltes vegades els darrers 20 anys. Massa sovint la resposta des de l’Ajuntament ha estat la mateixa.... no podem, no tenim diners, això no és obligació nostre.... Però oferim el servei a una part de la població i deixem una part de la població sense servei. Això és un tipus d’acció absolutament injust i discriminatori. Per quina raó unes famílies tenen escola bressol i unes altres no, perquè el seu fill o filla ha nascut en un mes poc escaient, per sorteig,... I un any i un altre la resposta és la mateixa:”Ho haurem de resoldre més endavant”, però no es fa res fins que un grup de famílies fa prou soroll per posar el problema, la discriminació que pateixen, sobre la taula de l’alcalde o l’alcaldessa. La resposta del nostre alcalde a aquesta pregunta no és correcta, la resposta que han fet altres alcaldes i alcaldesses en moltes altres ocasions no és correcte. Cal acabar amb la discriminació d’unes famílies envers unes altres, potser cal que les famílies aportin més recursos, potser cal disminuir alguns paràmetres de qualitat de les escoles,... però de cap manera podem ser discriminatoris amb algunnes famílies de la nostra vila.

Anònim ha dit...

Respecte la pregunta 7. Tothom oblida que a l’Institut Manolo Hugué tenim dos barracons, fins quan?

Raquel Puig ha dit...

19. Aclarir als seguidors/es d'aquest bloc que les famílies que durant 3 cursos hem posat de relleu el problema, mai no hem exigit una nova escola com la única prioritària i urgent solució. Hem proposat idees i canvis per optmitmitzar els recursos que s'hi aboquen i intentar trobar conjuntament recursos enfront d'altres administracions per tal de trobar una solució imaginativa i eficaç a la qüestió. Valorem molt positivament la qualitat pedagògica de les escoles ( no pas l'administrativa) i per això tampoc proposàvem rebaixes en aquest sentit. Valorem la voluntat, potser a vegades massa prima però sempre sincera, de l'anterior regidora. Les famílies que ens vam implicar en aquesta qüestió no som nens malcriats que fan una rebequeria, ni volem que l'administració ens ho faci tot. Personalment lamento que la resposta per part de l'alcalde sigui el truc de girar un discurs. En fi, no passarà res, com sempre.
A Caldes a pagar , a comprar alguna coseta en alguna botiga per allò de la proximitat i ja està. I a esperar que algun dia vingui la Shakira a remenar els malucs....
Ei! que malgrat no falti sentit de l'humor en la linia de Gerard Piqué que sembla tant li ha agradat a l'alcalde. Tant que amb la impaciència s'ha descuidat la segona resposta que li formulava.
A reveure!

la rateta penadeta ha dit...

Ara ja és tard, però li preguntaria, que li sembla el que estan fent alcaldes i regidors de les CUP arreu de catalunya, rebaixant-se el sou, i regidors renunciant-hi... N'haurien d'aprendre 8una miqueta... que tants diners a final de mes no poden ser bons...

Anònim ha dit...

Als calderins que viviu a les urbanitzacions:

D'ara endavant, no pagueu:
Ni l'IBI,
ni l'impost de vehícles de tracció mecànica,
ni el rebut de les escombraries,

ja que el Sr. Alcalde diu que us dòna serveis que no us correspònen. Diu aixó en la seva resposta a la pregunta nº 16:
"els ciutadans que hi viuen han de tenir garantits uns serveis mínims (serveis que, repeteixo, en alguns casos i fent una interpretació estricta de la legislació, no serien d’obligada prestació per part de l’Ajuntament)"
És nota que aquest nen no volta per les urbanitzacions. Que vigili no tanquem l'aixeta. A veure qui correrà...

Anònim ha dit...

Rateta Penadeta, si a final de més et sobren diners, mu dius i ja te´ls guardaré jo. No voldria que et fessin mal, jeje.
I anònim d´aquí dalt: Tanqueu l´aixeta, la paradeta i abans de marxar deixeu-ho tot net. Au va!

Anònim ha dit...

Anònim d'aquí dalt:
Aprofita abans no es prohibeixin les corrides de toros.

Microquiròpter ha dit...

Sr Alcalde, ens pot explicar, si us plau, perquè destinen 52000 € als partits polítics? Com es justifica?

Anònim ha dit...

Sí, i que expliqui com s'ho ha amanit perquè, d'aquest 52000, més de 20000 van a ERC...
Sí, ja sabem: 10 regidors, proporcionalitats, etc, etc, etc.
Fet a mida d'una majoria absoluta o el que és el mateix: per la dictadura de la majoria.

Anònim ha dit...

VISCA EL POPULISME DE NÉS BAIXA CASTA!!! Algú podria aporta quelcom d'interés?

Anònim ha dit...

Anònim de les 8:33,
Podries començar tu aportant quelcom interessant? No? vaja, ens ho imaginavem...

rateta penadeta ha dit...

Anònim 8 juliol 16:28
A mi no em sobren els diners, però amb els sous que cobraran tots els regidors que heu votat, potser a algú si que n'hi sobrin...

Anònim ha dit...

No ha contestat la pregunta del Pin de Nadal