divendres, 20 de maig del 2011

ACAMPI QUI PUGUI!

Per aquesta tarda a quarts de nou hi ha prevista una nova concentració dels indignats calderins a la plaça de l’Àngel. En aquesta ocasió faran assemblea i cassolada. Aquest dijous al vespre ja hi va haver la primera representació a escala de les acampades que hi està havent des de dimecres a Madrid, Barcelona i d’altres ciutats de la península. Una trentena de persones es van concentrar al Cana i van decidir que n’estaven fins als collons i que avui tornarien a trobar-se. Suposem que aquest divendres decidiran si es reuneixen també durant la jornada de reflexió i diumenge, el dia de les votacions...

A la trobada hi van assistir el cap de llista d’Iniciativa a Caldes juntament amb destacats integrants de la candidatura. No deuen haver entès que la protesta també va en contra d’ells, membres d’aquesta classe política que, amb la seva incompetència, ens ha convertit en la primera generació del segle XX que viu pitjor que els seus pares. Ara, arrenglerats al costat del poble, deuen haver oblidat que ells també han governat i que, per tant, són còmplices de les polítiques fetes en favor dels banquers i els especuladors i en contra de la gent. Fan el ridícul formant part d’un moviment que algunes juntes provincials han prohibit i ara hauran de decidir si continuen fent veure que estan amb els acampats (desobeint la Junta Electoral Central que tant els protegeix com a polítics que són) o l’abandonen per, diumenge, passejar-se pel poble repartint somriures i recordant-nos que cal anar a votar i, si pot ser a ells, millor.

Els membres de l’Escamot del Rat-Penat no volíem intentar treure profit de tota aquesta moguda, però vist que d’altres ja se’ns han avançat, no ens queda altre remei: descontents de Caldes i comarca! els partits polítics tradicionals no us representen! dieu no als que han permès que quatre xitxarel•los es quedin amb els vostres diners i a sobre us desnonin i a sobre encara els hagueu de pagar els interessos! prou de violadors dirigint l’FMI i de reprimides teutones dient-nos que hem de fotre menys vacances! Per riure’us a la cara dels governants voteu Rat-Penat. Per pixar-vos a la boca dels que manen voteu Rat-Penat. Per dir prou d’una vegada: voteu Rat-Penat!!!!

Una última reflexió: d’acord que el món està ple d’especuladors fills de puta, banquers desgraciats i corporacions sense escrúpols; però tots vam viure per sobre de les nostres possibilitats i ho sabem. Simplement, que ens serveixi de lliçó.

Salut, yes we camp! i Visca el Rat-Penat!!

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament d’acord amb l'observació dels d'Iniciativa. Ahir em volia afegir a la protesta, però veien el panorama de polítics que hi havia, vaig decidir anar a Barcelona, allà, al menys hi ha més gent i si hi són no canten tant!

Anònim ha dit...

I quina actitud han tingut? L'han intentat manipular?
Si hi participen com els altres no em sembla malament.
L'assemblea també pot decidir si se'ls deixa participar o no

Anèmona ha dit...

Ara sí que m'has mort Rat-Penat!! aquest discurs de dir que TOTS hem estirat més el braç que la màniga és molt de la dreta i no t'hi feia així...És un discurs que va calant calant i que molt bones fes ja van interioritzant. Així, ens toca fotre'ns un altre cop i "aprendre la lliçó" i apa els bancs, caixetes amb pretensions i politcastres no han tocat res de res de res de res, del sistema. Va, home va!!! hi hagut gent que no ha tingut més remei que embrancar-se en una hipoteca cutre per mirar de tirar un projecte endavant o assumir un lloguer injust i ara veure's al carrer. No tots han fet de quillos neopijos.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb lo de iniciativa, però conec l'edilbert i el Pau i sé que ells hi serien igualment si no fossin eleccions,icv han demostrat ser un partit com qualsevol altre a nivell nacional, peró els que he anomenat abans i algun més són de puta mare,perqué els conec, de totes maneras trobo correcte no deixarlos participar, i ells ho han d'entendre

Panzer del Rat-Penat ha dit...

FE D´ERRADES: No és una calçotada, sinó una cassolada. Però bé, en tot cas, amb les dues accions es busca fer merder. Perdoneu la patinada.

Anònim ha dit...

La cosa s'anima a cal CiU recallicenciats!!

Tres membres de la llista ja volen plegar després de les eleccions pq no els ha agradat que el sr.òscar els enganyés amb el tema de la llicenciatura. Es veu que ell mateix ha dit internament que exerceix d'advocat però no té acabada la carrera.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002460063933&sk=wall

Anònim ha dit...

vota pum+j y viva 15 de majo

bakunin ha dit...

Seria un honor que el rat penat participi a l´assemblea-protesta d´avui. En honor a la veritat, pel que fa a iniciativa, es van presentar com a ciutadans independents, no com a representants del partit. També a de quedar clar que no volem tenir cap partit polític al davant ni al darrera. Ells i elles que facin el que els dicta la seva consciència, però si us plau, no hi poseu el partit pel mig. Aquesta es la meva opinió com a un indignat més, no és un posicionament "oficial".

Muriel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Muriel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
RAT-PENAT ha dit...

Sí noia, és que als membres de l´Escamot ens mou tot el què seria l´estómac i un pam més avall...Que perdem el món de vista, vaja. Però si la nostra relliscada ha servit per fer-te riure, ja ens agrada.

RAT-PENAT ha dit...

Iep! Perquè has eliminat l´entrada Muriel? Ara la nostra resposta queda desvirtuada!

Anònim ha dit...

Però perquè s'esborra el que poso??

RAT-PENAT ha dit...

Doncs no ho sabem. A nosaltres ens surt que l´esborres tu.

Anònim ha dit...

que no que no!!! que se m'ha esborrat sol! I ara no surt el meu nom!!

Anònim ha dit...

Eiii, pero si jo no he esborrat res... amb lo que m'he matat escribint!! A veure si surt! Que ara em sembla que es queden...
Resumint: deia que no som Indignats, que no ens deixem la meitat de la població! Que som indignades (persones!). També deia que he rigut molt amb això de la Calçotada!!!!

I que tinc dubtes sobre la participació de membres que encapçalen llistes de partits polítics en les assemblees d'ahir i d'avui. Que tinc contradiccions ja que si d'una banda és cert que formen part de la ciutadania com qualsevol altre persona, també és cert que molta de la gent que ens vam ajuntar sota la indignació tenim queixes i dubtes estructurals vers el sistema parlamentari.
No m'atreveixo a dir si poden o no poden estar en aquests espais, però el que si que tinc clar, com deia algú per aquí, és que no hi han d'haver partits ni al davant ni al darrere de respostes ciutadanes com la d'avui.

helenA ha dit...

A mi m'agrada que totes les persones que estem indignades ens trobem, estiguem o no emparades sota el paraigues d'un partit polític... però sí que és veritat que sembla força incoherent indignar-se amb allò que tu mateix estàs construint i alimentant... Ahir no em van agradar algunes de les coses que van dir els membres d'Iniciativa, i això que els conec personalment i els aprecio moltíssim tot i no combregar amb el seu partit. Però en alguns moments em va semblar que el seu discurs era una mena de suau atac contra el Govern calderí actual i això és aprofitar l'avinentesa per fer campanya subtilment (és la meva sensació)... i sincerament crec que ahir no anava d'això... si més no, a mi em sembla que tot aquest moviment va més enllà de si hi ha o no mala praxis en els governs locals... al meu entendre, el que s'està reclamant és una mena de canvi PROFUND del sistema democràtic, una democràcia més directa, a través de potser llistes obertes, o referèndums o jo qué sé, però volem ser ciutadans ACTIUS en la política, reclamem ser escoltats, no que ens persegueixin per un vot quan s'acosten les eleccions... Ahir em vaig sentir incòmode davant d'algunes reflexions per part dels verds, però en aquell moment no vaig saber expressar-ho...

DEMOCRÀCIA REAL JA.
I ara aniré al Cana.

Joan ha dit...

Em sorprén aquesta posició tan ràdical del Rat-Penat contra els polítics, quan el to del bloc és més aviat satíric, de denúncia light, de fer conyetes.... Ara resulta que tot deu és revolucionari. No tenim terme mig. Vaja...

Raquel Puig ha dit...

Avui pensava que els polítics haurien de fer campanya a l'acampada. Sí, sí, escoltant i discutint i els acampats també i assumir el compromís que tot i la caloreta que s'acosta, l'acampada continuarà perquè sinó d'aquí uns mesos, tot haurà passat, no haurà passat res. Només que els polítics s'apropiaran de la consigna i ens la tornaran reformulada. Crec que seria bo un exercici de fermesa exemplar, de civisme i respecte extrems per demostrar d'una vegada que volem un canvi profund. No respondre a les provocacions policials, que n'hi haurà. Continuar amb fermesa. No ens deixem portar per aquest ritme de vida a cop d'impacte i resistim. Només així cada cop serem més!!

RAT-PENAT ha dit...

Joan, en campanya tot s'hi val!!

Miquelet ha dit...

Aquestes persones que es manifesten a favor d'un canvi en els mecanismes per a una democracia més participativa i real , els haig de dir que jo estic d'acord amb ells. Voldria que la democracia no estigués en mans d'uns magistrats majoritariament conservadors per no dir neofranquiestes, m'agradaria que els drets laborals i el sous que perceveixen persones superpreparades no estiguessin per sota que la d'un manobra (amb tot el respecte pels manobres) m'agradaira que un dia Catalunya pogués decidir el seu futur sense por...però estimats ratpenadictes, tot això no ho fareu d'esquenes a tota la massa treballadora, ni d'esquenes als sindicats, ni d'esquenes als partits polítics (els petits) que fa molt de temps que demanen reformes de la llei electoral (llistes obertes, consultes participatives, referendums) No fareu mai res d'esquenes a un munt de gent. En ves de discutir-vos per saber a qui voleu i a qui no voleu al costat vostre per a la lluita, heu de proposar solucions i donar respostes als problemes que ara mateix ens han paralitzat com a país. Cal obrir pons i no pas trencar-los. Cal que algun dia el país s'aturi i demani les reformes per a millorar la vida de les persones i no pas per a millorar els beneficis del bancs, culpables majoritaris juntament amb els polítics estatals i europeus, de tot aquest assalt als drets socials que estem veint com ens retallen i nes destrueixen.
Democracia real Ja....si, peró també justicia real JA!!!!

Anònim ha dit...

Quina colla de "gipi-perro-flautes". Qui de vosaltres treballa i ha aixecat una familia? o encara viviu a casa dels papis, o amb els papis.
jejejeje, perdoneu, però algúho havia de dir.

Anònim ha dit...

Aquests volen que els mantinguin els seus pares fins que els puguin mantenir els seus fills.

bakunin ha dit...

Ei, els 2 últims anònims, per que quedeu tranquils us diré que la immensa majoria de gent ,que jo conegui, dels que estem protestant a Caldes, anem a pencar cada dia. Si jutgeu a la gent per la imatge, arribareu a moltes conclusions errònies.

Anònim ha dit...

Ajuntant o sumant totes les persones que es manifesten o acampen a totes les ciutats d'Espanya, que es calculen en unes 55.000, no omplirien ni mig camp del Barça, la mitad dels que son avui a Montmeló (pagant una morterada), ni un 20% dels que eren als carrers de Barcelona goitant al Papa,bastants menys dels que, ja fa uns quants anyets, eren al Camp Nou escoltant el concert de Julio Iglesias, etc....
Davant d'aixó, sembla poca l'indignació.

Anònim ha dit...

només a plaça catalunya de Barcelona s´han recollit 50.000 firmes a favor de l´acampada. La cosa va molt més enllà dels que acampen.

Anònim ha dit...

Au vinga! senyors i senyores indignades...INDIGNEU-VOS, però proposeu solucions creïbles i realistes.

Anònim ha dit...

He llegit l'acte de "l'assemblea" d'asseguts al carrer de la plaça de l'Àngel, i la llista fa riure, es del tot una carta als reis mags escrita per 4 nanos que esgarrapen estels. Mare meva...

Anònim ha dit...

A Madrid (C.A.), malauradament, l'any 2007 es van recollir més d'un milió de firmes contra "Catalunya" (de fet era contra l'Estatut, pero ells ho venien així. Avui, ningú recorda res de res.

Atreiu ha dit...

Anònims que critiqueu ELS INDIGNATS,o sou convergents o pijos de classe alta,amb gent com vosaltres mai camviarem rés,
visca les revoltes populars i visca ELS INDIGNATS de Plaça Catalunya i d'arreu del món!!!

Atreiu ha dit...

i visca les CUP!
Perdoneu però algú ho havia de dir!

Anònim ha dit...

I tant de bó que, amb persones com tu Atreiu, no camvii res, donat que pel que sembla t'encanta etiquetar, catalogar i menystenir als que no pensen com tu.
Amb gent com nosaltres, varem camviar un païs, on fins i tot tu pots dir totes les bajanades que vullguis. Peró, en fi, eren altres temps,..............