dissabte, 21 de maig del 2011

REFLEXIONEU MALEÏTS!

Doncs ja està. Aquest divendres a les dotze de la nit es va acabar la campanya electoral. Avui toca reflexionar, tot fent el vermutet, si optar per les olives farcides o les “alinyadas”. Els nostres politiquets han gastat els últims quinze dies per vendre’ns el peix i explicar-nos perquè són millors que la resta. Cadascú haurà tret les seves pròpies conclusions, però nosaltres ho tenim clar: és negre, té ales, mala vista i dorm de cap per avall...

Ha estat una campanya força intensa. La vam començar amb la ressaca de la classificació del Barça per la final de la Champions eliminant el Madrid i l’acabem amb la ressaca dels que ja porten unes quantes nits a plaça Catalunya suportant aquella olor a porro que t’acaba encapotant les idees. Pel mig hi ha hagut campanyes orquestrades per desprestigiar candidats a compte de títols universitaris que diuen que tenen però que en realitat no tenen, números dos de llistes admetent que plegaran tant aviat com sigui possible i membres de candidatures assistint a actes de persones que diuen no sentir-se representades pels polítics. Els debats electorals han estat bastant fluixos i no han servit per aclarir grans coses. Ens han deixat pinzellades de què proposa cadascú -un nou pàrquing al Sindicat, un teatre a Can Rius, un segon CAP al Remei, un circuït de concerts per a joves, més ajudes pels que busquen feina...- i han evidenciat que, més o menys, tots proposen les mateixes solucions per als problemes que pateix Caldes. Als actes de partit hi han assistit els que ja estaven convençuts i, cosa bastant estranya, els cartells electorals han estat respectats escrupolosament fins l’últim dia.

Vejam què passa demà. Podreu consultar els resultats en aquesta web del Ministerio del Interior (Gobieeerno de Espaaaañaaaa...): http://resultados2011.mir.es, a través d’un programa especial a Ràdio Caldes, un altre d’àmbit comarcal a VOTV i, per descomptat, a través d’aquest humil bloc.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó de que els cartells electorals 'han estat respectats fins l'últim dia' deu haver passat en els teus somnis onírics, Rat Penat.
Els teus companys cadells d'ERC ja s'han preocupat d'arrencar, girar i fins i tot grafitejar els del candidat que us fotrà fora de l'alcaldia.
La por barrejada amb mala llet, és que té.

Anònim ha dit...

La por i la mala llet la teniu vosaltres. La xuleria i la prepotència del vostre senyor, el de les banyes, quedaran en evidència un cop es coneguin els resultats.

Anònim ha dit...

Quina pena aquests comentaris, total tant els uns com els altres, els altres com els uns, l'únic que volen es repartir-se els polítics alliberats i viure del cuento uns anyets, inflar-se l'ego que no poden fer en cap altra banda, perquè ganes de servir a la nostra vila no es veu per enlloc, ni per part dels uns ni per part dels altres.

Anònim ha dit...

Crec que el calderins hauriem d'exigir que no s'alliberés cap polític d'ara en endavant, ja veurieu com no la gent amb tantes ganes a fer política local.

Anònim ha dit...

ja veurieu com la gent no s'agafaria amb tantes ganes fer política local, volia dir.

Anònim ha dit...

Crec que és important llegir-se les propostes presentades pels acampats de Democracia Real Ya!
Jo estic totalment d'acord.
http://democraciarealya.es/

indignada ha dit...

VOTEU NUL!
http://www.youtube.com/watch?v=nWS08ls-fL0

Anònim ha dit...

vota pum+j y viva 15 de mayo

Anònim ha dit...

QUE NINGÚ VOTI EN BLANC!!!
NOMÉS AFAVOREIX ALS GRANS!!!

Anònim ha dit...

Esteu demanant el vot ?

Anònim ha dit...

A cagar a la via!!!

Anònim ha dit...

Anònim de les 12:57, ves-te'n a reflexionar una mica. I de passada, també pots fer genuflexions amb el tutú posat, que semblen donar-se't força bé.

Anònim ha dit...

M'agrada molt el final de la cançó "Pedro Navaja" quan diu allò de "la vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida...". Per si un cas, que tothom "s'abrotxi" el cinturó...

Anònim ha dit...

M'agrada molt el final de la cançó "Pedro Navaja" quan diu allò de "la vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida...". Per si un cas, que tothom "s'abrotxi" el cinturó...

RAT-PENAT ha dit...

Anònim de les 12:27. Efectivament van aparèixer pintades en TOTS els cartells electorals però, com hem dit, va ser l'últim dia de campanya. Llegeix bé colló!

Anònim ha dit...

I com n'estàs tant segur de que van ser només l'últim dia de campanya? Potser era el que havieu acordat amb el vostre líder espiritual?
Doncs no va ser així, amic: dijous ja havieu arrencat uns cartells per posar els vostres.
Ara t'has pillat, rat-pillat.

Anònim ha dit...

Rat Penat, no saps ni el que escrius. On ho dius aixó? En lloc en parles.
No has de canviar tant sovint de marca de güisqui, que t'afecta massa, hahahahah.

RAT-PENAT ha dit...

Anònim de les 17:37: Quan dius "nostres" no sabem a què et refereixes...

Anònim de les 18:03: "i, cosa bastant estranya, els cartells electorals han estat respectats escrupolosament fins l’últim dia"

Pelleringa Penjim-penjam ha dit...

Reflexionarem... D'entrada, el vot pels acampats. No els botis!

L'afinador ha dit...

Total! a aquestes alçades encara no sabem si el candidat de Ziu és llicenciat, tal com diu.
Reflexionem senyors, reflexionem!

Anònim ha dit...

Depèn franzesc de si els d'Errezé estan d'acord en lluïr 'tutú'.

Anònim ha dit...

NO LES VOTES!!!
NI PP, NI PSOE, NI CIU

Anònim ha dit...

Aquest d'abans o es d'Iniciativa o el Puuujmjjmmmm (o com es digui).

Anònim ha dit...

Eps ! perdó, o d'ERC, escribint en castellà.

Anònim ha dit...

O de ciu emprenyat, o del psc decebut, o del pp despistat, o ...