diumenge, 22 de maig del 2011

NORMALITAT DINS LA NORMALITAT

Bé. Només dir que la jornada electoral s'està desenvolupant dins la normalitat. Els diferents candidats ja han votat i després han anat a fer el vermutet, per fer-se veure, i a dinar, ja sigui en familia o amb el seus companys de candidatura.

Durant tot el matí hi ha hagut força afluència als col·legis electorals i bla bla bla... Tot bastant avorrit. A no ser que tingueu alguna anècdota divertida que volgueu compartir amb nosaltres... Heu ficat al sobre un paper on havíeu escrit la paraula "tita"? Un cop a la mesa us heu adonat que teníeu el DNI tant caducat que s'hi havia fet verdet i tot? Us heu trobat el títol de l'Òscar Serra Candidat en un contàiner? Vinga vinga... digueu-hi la vostra...

18 comentaris:

la rateta penadeta ha dit...

Ni he votat ni penso fer-ho, però del vermut i del dinar no me n'he estat pas, tal com si fós una alcaldable.

Anònim ha dit...

Encara no se a qui votar!!
Tinc seriosos dubtes entre el solé, l'edilbert o l'abstenció...

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

A veure... per què després de tants anys de democràcia, encara no s'han adonat que a les taules on hi ha les paperetes de votació hi manca la pila "vot en blanc"? potser perquè guanyaria el vot en blanc...i és que jo buscava un partit que prometés no fer res i no hi és: que no ens faci una plaça lletja amb una font que repixa, un edifici lleig de catró-pedra, ni ens pinti el poble de color blau, per exemple...

Anònim ha dit...

resultats 100% escrutat:

ERC 10 regidors 50.48% vots
CiU 3 regidors 14% vots
PSC 2 regidors
PP 1 regidor
ICV 1 regidor

Els altres % no els he pogut escriure....

Anònim ha dit...

Caram! Victòria i castanya històrica...

Panzer del Rat-Penat ha dit...

Moltes gràcies anònim de les 21:59 per la informació. Felicitats al guanyador...ep!atenció! a VOTV diuen que ERC 11 i ICV 0...

Pelleringa Penjim-penjam ha dit...

Buff... CIU s'ha pegat un tret al peu, val, però l'ostia ha sigut d'escandol.
El tapisser i la Montse 1, les estrelles de la radio.

Anònim ha dit...

uf quina tertulia,
la josefa , el tapisser, la montse.. això es un festival!!!

Anònim ha dit...

ea ea ea la montse se cabrea!!
escolteu radio caldes, que es bonissim!! juas juas juas!

Anònim ha dit...

Els no-llicenciats s'ho pensaran dues vegades abans de tornar a mentir,
ciu burgesos, bon viatge a l'infern!

Anònim ha dit...

ERC majoria absoluta... No m'ho imaginava pas. Quants anys fa que no calen pactes a l'Ajuntament de Caldes? Esperava 4 de CiU, 3 de PSC i potser 2 del PP. L'enfonsament ha estat elevat, tant de CiU com del PSC. Felicitats als guanyadors.

Anònim ha dit...

Crec que més que el titol (o el no-titol) el més important han sigut els 33 i el fet d'imposar el candidat desde Barcelona. El fuster estarà content.

Anònim ha dit...

Déu ni dó... Espero que el meu vot per al Soleret serveixi per algo i que no es repengin i ens ofeguin.

Anònim ha dit...

Els d'esquerra han decidit en una assamblea extraordinària , just al davant de la jijo, que el Mauri toqui la gralla al final de cada ple!!!!
i que el Gaspar foti el pallasso vestit de diable!
i perque el tapisser no estigui de tanta mala llet, li faran tapissar totes les cadires de la sala de plens amb l'estelada. Durant la tertulia a radio caldes s'ha hagut de pendre 2 Almax de la cremor que tenia.. (els hi ha passat el tarruell, que encara esta rient ara) tarruell=joker catalanet?

Anònim ha dit...

Em punxen i no em troben sang!!! 10 per ERC a Caldes no m'ho hagués imaginat a la vida!! Felicitats i ara a treballar fort!
Llàstima, pel Pau...

Rat-penats, quants n'heu tret? Heu fet seguiment?

Anònim ha dit...

El Tarruell i el fuster estan fent una festa, ciu contra ciu i han guanyat ells,
Oriol Pujol,potser que ens fem assamblearis no??????

Anònim ha dit...

En Jordi Coll es penós. No hi ha cap altre manera més lamentable de plegar que la que ha fet en Jordi Coll. Sinó pregunteu-li al Jordi Solé, o a en Jaume Mauri, o al Vicenç Personat...Buah! Sembla que estan en marxa algunes querelles contra ell per calumnies i difamacions (se'ls ha inflat els nassos del bigotis esquizofrènic). Ara, després de quatre anys de xumar de la mamella com a regidor alliberat, no te res que el lligui al projecte d'ERC. Jordi Coll, el millor que hauries de fer es tornar-te'n cap a Australia. Alla`el món es cap per ball, com tu estas ara a Caldes. PD: dupto que llegeixi aquest comentari, ja que per a ell, els ordinadors son un esser extrany.