diumenge, 22 de maig del 2011

MAJORIA ABSOLUTA!!

Aquests són els resultats de les eleccions:


http://resultados2011.mir.es/99MU/DMU0908903399_L1.htm?d=737&e=0


ELS REGIDORS ELEGITS SÓN:

ERC

- Jordi Solé Ferrando
- Josep Gaspar Blancafort
- Vicenç Personat Pallarès
- Montserrat Grau Giner
- Roser Guiteras López
- Jaume Mauri Sala
- Isidre Pineda Montcusí
- Josep Ramon Marañes Vidal
- Sara Marcè i Adrian
- Maria Pilar Aznar López

CiU
- Oscar Serra Chinchilla
- Josep Miguel Galvan Mascarell
- Maria Àngels Garcia Pou

PSC
- Montserrat Coll Mañosa
- Xavier Ortega Guillen

PPC
- Montserrat Romano Bosch

ICV-EUiA
Edilbert Comas Mundo

16 comentaris:

Anònim ha dit...

A la pàgina de l'Ajuntament de Caldes hi ha més dades, crec que val la pena que hi feu un cop d'ull.

Anònim ha dit...

ERC, només espero que no ens decepcioneu als que us hem votat.

Anònim ha dit...

Veig que el vot convergent ha quedat encisat pel nostre atractiu alcalde. A mi ja em van provocar la decepció fa molts dies. La nova convergència! Cap dubte. És el que vol la gent. Endavant. Ja ens ho trobarem després, com sempre...

Anònim ha dit...

una altra dada:
5790 NO HAN ANAT A VOTAR !!!

Anònim ha dit...

107 vots nuls.
Algú sap si s'ha fet recompte dels nuls fets a propòsit?
(amb lemes o manifestacions en la butlleta, etc...)

Anònim ha dit...

Us heu descuidat un regidor d'ERC no? Haurien de ser 10, no?

Per cert, algú sap quina valoració fan els de CiU d'aquesta devacle electoral històrica? Suposo que el candidat tindrà la dignitat de dimitir no? O dirà que ha estat una sinèrgia negativa... i que els ha faltat eficàcia...

Una de les conclusions d'aquestes eleccions és que a la gent no se la pot enganyar... si no ets advocat ni llicenciat doncs no cal que diguis que ho ets, és senzill i patètic alhora!

Miquelet ha dit...

Felicitats a aquells que tenen la responsabilitat de governar en solitari. ERC ha fet història a Caldes de Montbui, mai cap partit polític a Caldes havia obtingut uns resultats semblans. D'això n'estrec dos pensaments. Un, es que ERC es l'única opció creïble a Caldes (ara per ara) dos, que en Jordi Solé es un polític regenerador de la política a Caldes i a Catalunya (sobre tot per a ERC, que a l'octubre te un congrés on hauran de fer net de veritat de qualsevol hombra del tripartit)
Espero, que a partir d'ara, aquest alcalde faci el que ha de fer per a tornar la credibilitat a la política, tot i els mals moments que encara s'han d'apropopar a nivell econòmic i polític. Espero que en Solé segueixi fen el que està fent, governar per a tothom independenment de les creences polítiques i religioses, o sigui, que un Alcalde ha de governar per a tothom, sense sectarismes, com ha fet en Solé durant aquests últims quatre anys. I per acabar, desitjo que l'independentisme democràtic remunti els resultats, ja que donat les dues últimes dues eleccions, les propostes indepentistes només han fet que dividir-se per a restar-se i quedar per sota del PP. Lamentable. CiU i PP (I això va pels indignats i demés) ha arrassat a Catalunya com mai...A Catalunya estem fent quelcom molt malament.

L'atalaiador ha dit...

A la bona gent d'esquerra, que s'ho han currat i força, moltíssimes felicitats. Ahir es va fer història a Caldes i això no passa si no es treballa fort i bé. És evident que la conjuntura ha estat favorable sobretot mirant com s'han suïcidat la resta de formacions, però si no hi ha una feina constant durant quatre anys, tant des del govern com des del partit, no s'hagués arribat fins tant amunt.
Repeteixo, felicitats a l'alcalde per la bona feina però també als regidors i regidores, a tota la gent del partit, camàlics treballant a la ombra, i al la població en general que ha creat el clima perquè tot això sigui possible.

Anònim ha dit...

Ostres, ostres, veig que el Rat Penat és ben bé d'ERC. Ara s'enten la dura campanya contra el Sr. Serra. Doncs ara us tocaria ajudar a fer que l'Ajuntament treballi per les persones i no nomès per fer obres.

RAT-PENAT ha dit...

Benvolgut anònim de les 11:14,
Els membres d´aquest gloriós Escamot no estem adscrits a cap partit. I la "dura campanya contra el Sr. Serra" no va sortir de nosaltres, sinó dels mateixos "companys" de l´agrupació local. I en tot cas, creure que la patacada de CiU (o la del PSOE, o la de qualsevol altre) és atribuïble a aquest humil bloc, és donar-nos una importància que no mereixem i denota una miopía política espantosa.

Raquel Puig ha dit...

Enhorabona sincera a l'alcalde "experimental". Convindreu que amb aquest resultat es proposa un nou exercici per als governants.
Desitjo que la tenacitat per fer de Caldes un poble millor, passi per una millor atenció a la primera etapa de l'educació infantil. D'acord que passem una crisi, i un baby boom de nascuts el 2008, però en aquest camp queda clar que cal fer feina.
De la mateixa manera que els nostres fills i filles són l'eix sobre el qual gira la casa, el nucli familiar és al poble la força que el fa moure i la llavor del futur. Cuidem-la !

la rateta penadeta ha dit...

Tot i que jo formo part dels 5000 i escatx que ahir es van abstenir, Felicito als guanyadors/es!! Tot i que jo no preveia una majoria absoluta, si que es veia a venir un creixement d'ERC al revés del que es preveia a la resta del país (natural, després de 2 tripartits imperdonables). Crec que tenen un bon candidat a Caldes i la competencia més forta estava dividida, i això els ha afavorit molt... A part al final no es va presentar SI ni la CUP, cosa que potser hagués fet canviar una mica els resultats... o no.

Anònim ha dit...

El serr ja fa temps que s'ho sent a dir als Pastorets:
Enfonsa't a les cavernes, per sempre més satanàs !!!

Anònim ha dit...

Quin fiasco d'eleccions. Realment la gent tenim el que ens mereixem. La península tenyida de blau i al nostre poble els neoconvergents al poder! Ara hem sap greu no haver votat!!

El 34è ha dit...

Exactament diu "Enfonsa´t en els abismes per sempre més, Satanàs".

Disbauxat ha dit...

Qui són els neoconvergents?