dimecres, 1 de juny del 2011

QUI REMENARÀ LES CIRERES?

Els amants de tocar-se tot el dia les cireretes estan d’enhorabona perquè a partir d’aquest cap de setmana comencen a Caldes les Jornades Gastronòmiques de les Cireres. Es tracta d’una iniciativa que ja fa anys que s’arrossega i que permet als calderins i, perquè no, també als forans, degustar les mels d’aquest fruit saborós, melós, sucós... mmmm... i trencar algun vàter després si resulta que t’has empassat un pinyol. La cosa és senzilla: alguns restaurants i establiments de la vila elaboren productes gastronòmics on la cirera n’és l’element principal o l’acompanyament d’excepció. A més, hi ha tota una sèrie de músics que van voltant pels restaurants per amenitzar la vetllada, un vespre a cada lloc. Es pot degustar la “crema freda d’all amb ametlles i cireres”, els “gnocchi de patata amb pesto i cireres” o el “bacallà amb verduretes, cruixent de pernil i salsa de cireres”, entre d’altres. Si després d’això no heu quedat prou empudegats de tanta dolçor, també podeu tastar el Licor de Cireres. Servidors, amants de la bona cuina però més amants encara del bon mamar, passarem directament als licors, com no podia ser d’altra manera...

Però la pregunta realment important aquí és, qui remenarà les cireres a partir d’ara dins la casa gran? Està clar que l’àmplia victòria aconseguida pels d’Esquerra els facilitarà les coses i dins l’Ajuntament tothom té assumit que no canviarà massa la situació. Ara bé, qui més qui menys té dubtes de si la implicació de l’alcalde en els propers quatre anys serà la mateixa de com fins ara. Al carrer Calàbria estan sota mínims i ja han anunciat un congrés per al mes de setembre en que ho tornaran a fotre tot de cap per avall. És més, un dels que sonen per succeir en Puigcercós és l’Oriol Junqueras, que ja va incloure en Solé a la seva llista electoral per a les europees. No és descabellat pensar que el pes del nostre alcalde a Barcelona creixerà i que, vulgues que no, això et pot acabar distraient... De tota manera, és improbable que en Solé deixi l’alcaldia abans d’hora. Sobre el número 2, en Pep Gaspar, també hi ha dubtes. Ell mateix ja es va encarregar de sortir al pas del rumor que deia que plegaria poc després d’agafar l’acta de regidor. No sabem si la cosa serà tant precipitada però sembla clar que no acabarà els quatre anys. Per cert que el número 11 de la llista –que entraria si plega algun dels que té al davant- és en Josep Gallart, una de les víctimes de quan en Coll manava més que ara...

Sobre la resta de regidors, no és agosarat pensar que el Vicenç Personat tindrà responsabilitats importants a la segona planta (urbanisme?) i que la Roser Guiteras podria ocupar-se d’un tema tant sensible últimament a Caldes com l’educació (i que va cremar sobre manera la que fins ara era regidora del ram...). Tots dos seran pilars importants del govern, juntament amb la Montse Grau (per l’experiència), l’Isidre Pineda i en Jaume Mauri (tant si plega en Gaspar com si no). Veurem en quin grau, perquè suposem que aquests dies l’alcalde deu estar omplint el sudoku del nou govern. Us mantindrem informats...

32 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquests moments a l'alcalde li agradaria poder fer com un president de govern, per poder triar els seus "ministres" sense limitar-se als regidors electes. Però no pot... o potser si?

Anònim ha dit...

Qui plegarà abans? En Solé, en Gaspar o algun dels 3 de ciu?

Anònim ha dit...

Els candidats de "relleno" cauran abans

Anònim ha dit...

O la Nastorta?

Anònim ha dit...

En Jaume Mauri ha entrat sense que plegui el Gaspar?...ooooh.

nastort ha dit...

Rat-Penats, sembla mentida que no us adonéssiu d´un detall: a la fotografia de ciu hi sortien 18 persones. tenint en compte que hi ha lloc per 17 regidors...qui sobrava?

http://www.ciu.cat/fitxa_seccio.php?entities=211&type=MS&sec_ID=3728

Anònim ha dit...

l'ex dona de l'alcalde, perdó, la dona de l'ex alcalde

Anònim ha dit...

Anava a la llista. El que no recordo és si anava de suplent. Crec que no.

Anònim ha dit...

Fals...

Anònim ha dit...

anava de suplent

la titola tòtila ha dit...

Alguns de vosaltres sou més baixos i mesquins que el Jorge Javier Vázquez...

Anònim ha dit...

Titola titoleta, qui és aquest que sembla coneixes prou bé?

Anònim ha dit...

Això de la fotografia és una collonada. El què m´agradaria saber és una altra cosa. Qui coi és Mario Berengué? Alguna web el donava com a cap de llista de ciu.

http://voota.cat/llista/Caldes-de-Montbui/2011/Caldes+de+Montbui/CiU

Panzer del Rat-Penat ha dit...

Anònim de les 11:54, a poc a poc.
Qui és el responsable d´aquesta pàgina? No demostren gaire coneixement del què es deia a Caldes, "al carrer" que diuen ells. Compte amb implicar persones que potser no hi tenen res a veure. Realment la pàgina treu aquest nom que tu dius, i si l´interessat no ha fet res al respecte, suposem que no hi ha problema. Tot i així, "oju"!

jg ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Muricec ha dit...

Això ha estat censura, o m'ho ha semblat?

Panzer del Rat-Penat ha dit...

Benvolgut/da Muricec,
T´ho ha semblat. Si llegeixes amb atenció veuràs que posa "Entrada suprimida per l´autor", cosa que vol dir que la mateixa persona que ho ha escrit, ho ha suprimit. Si ho haguéssim fet nosaltres posaria "Un administrador del bloc bla, bla, bla".
Per cert, els indignats deixen d´estar-ho el dissabte a la tarda? Ahir no eren al Cana.

Anònim ha dit...

jo en vaig uns quants, 6 o 7 asseguts a les escales.

Muricec ha dit...

Perdó, autocensura?

indignat amb els indignats ha dit...

Els indignats podrien recollir la merda que deixen llençada pel carrer, no? Em fa l'efecte que aquest mobiment s'ha convertit en una pantotxada de quatre "perroflautas" i la comparsa d'ICV que volen ser indignats i estar al govern alhora. Penós.

Anònim ha dit...

Al superindignat.
Tens tota la raó, vivim en el millor dels mons, no patim la crisi els de sempre, tots els polítics són fantàstics, l'únic problema és la merda que alguns deixen pel carrer, girat i ho veuràs.
Per cert, què és un mobiment? potser volies dir MOVIMENT.

Anònim ha dit...

Home,la merda que deixem tots pel carrer també és un problema. D´higiene i educació, principalment.

bakunin ha dit...

Mira que m´he ne sentit dir de grosses, però perroflauta no m´ho havien dit mai. Superindignat, si t´informes a través dels grans mitjans de comunicació, et recomano que siguis una mica critic, sinó, cauràs constantment en tòpics i perjudicis.
Benvolgut Panzer,a partir d´aquesta setmana ens reunirem cada dia les comissions, i els dimecres es faràn les assemblees al cana.

indignació inútil ha dit...

Va nois! als indignats se us ha vist el llautó. No teniu credibilitat, sou quatre gats, els de sempre. A Barcelona heu fet el ridícul. Res te a veure el que demaneu amb les formes que esteu utilitzant. Mentre demaneu una democràcia real, la dreta arrasa en les eleccions...no creieu que esteu totalment desendollats de la societat civil? creieu que fareu canviar d'opinió de la gent fent assemblees bananeres asseguts per terra? o dormint sobre els arbres? En ves de centrar-vos en un missatge clar i útil, esteu absorbits pel caos intern de propostes múltiples (entre d'elles la derogació de la llei antitabac) Centreu-vos en la maleïda hipoteca que està destruint moltes famílies, centreu-vos en la defensa de la sanitat i l'educació pública. centreu-vos i sereu escoltats.

Miquelet ha dit...

A l'anònim del 6 de juny 14:55
Realment no sabries distingir, degut a una falta d'ortografia, entre moBiment o moViment. Es obvi que fonèticament hi ha molt poca diferència de só. Només una xuleria arrogant encoberta per l'anonimat podria ser la causant de la teva aparent confusió. Es així com volies fer canviar d'opinió al super-indignat? apa, cap a casa i a dormir.

Anònim ha dit...

miquelet, miquelet, que és el que tens estret?
potser confons ironia amb xuleria?
no està en els meus ànims canviar l'opinió de ningú, ni la teva.
Encoberta com tu en l'anonimat t'abraço amb força.

Miquelet ha dit...

A l'anònima de les 11:44
Accepto la teva rèplica al meu comentari com si hagues estat un error d'interpretació de la teva ironia... Pot ser que el tinc més estret sigui l'orifici de sortida d'un bon arròs correctament digerit.
Rep un altre abraçada anònima...(fa mitja por, no?)

bakunin ha dit...

Escolta super indignat, hem confirmes que t´informes a través de mitjans tendenciosos, que et deformen la realitat,. Per que? Doncs tots els punts que ens dius que hauriem de tractar fa temps que estan a les nostres demandes de minims. Salut.


http://acampadabcn.wordpress.com/demandes/
Quan l´aprovem definitivament, t´enllaço el de Caldes.

bakunin ha dit...

Per cert lamentable lo de la llei anti tabac, no se quin mitjà ho va fer correr, però és una falsedat que no s´ha demandat enlloc.

Miquelet ha dit...

Bakunin, no tothom te la teva sort de poder estar correctament informat ni manipulat...no entrarem en aquest tema. El cert es que aquest sistema està al límit, però tot i això no heu aconseguit arrossegat a tot el país per acoseguir el colapse, ans el contrari, heu quedat en els quatre de sempre, iprovablement vau aconseguir desmovilitzar l'esquerra i movilitazar encara més a la dreta fent tot el que vau fer en periode electoral. Una mica d'autocrítica no us aniria malament. Que ha passat en l'assemblea per incorporar en el gran llistat de mínims el dret de l'autodeterminació? tu que deus estar tan ben informat ho deus saber perfectament, però el que jo ser, es que hi va haver trencadissa per aprovar aquest dret que te qualsevol poble del món...un rídicul espantós que us ha fet allunyar encara més del poble català. Perdó, però algú ho hauria de dir. O provablement estic manipulat o mal informat. Una mica més de respecte :-)

bakunin ha dit...

Benvolgut Miquelet. Mostra tu també respecte, que falta ens fa a tots.Et dic el mateix que l´anònim anterior, no sé on t´informes del que fa o no fa el moviment dels indignats-es, però no sembla que estigueu ben informats del tot, s´està intentant posar molta porqueria pel mig. Pel que fa al dret d´autodeterminació, a Caldes l´hem aprovat sense cap problema. Ves, que no sigueu els independentistes els que esteu allunyats del poble català... Critiqueu-nos tant com volgueu, però si us plau, critiqueu fets contrastats.

Anònim ha dit...

Bakunin: Que me'n dius que els de la plaça de Catalunya negués la pressència de TV3 per cobrir la informació? tu creus qe ara estariem parlant d'indignats si no haguessiu estat coberts pels mitjans a tothora dels vostres moviments? ara no vinguis a dir que estem mal infomats, ja que sense aquesta cobertura no serieu ningú.