diumenge, 29 de maig del 2011

RAT-PENAT TERRIBAS

L’Escamot del Rat-Penat es disposa a repetir una experiència que ja va dur a terme fa quatre anys i que va ser tot un èxit. Ens proposem entrevistar el que, durant la propera legislatura, regirà els destins de la nostra població des de la poltrona de l’Ajuntament. Però les preguntes no les farem nosaltres, sinó que sereu vosaltres, fidels seguidors d’aquest bloc, que triareu el qüestionari per a l’alcalde. Esquerra Republicana va treure majoria absoluta el diumenge 22 de maig i, per tant, en Jordi Solé serà investit amb tota seguretat. Per fer-nos arribar les preguntes dirigides a en Soleret només heu de penjar-les en forma de comentari en aquest post. Més fàcil que convertir-se en candidat de CiU a l’alcaldia. Això sí, posarem unes quantes normes perquè això no es converteixi en can pixa. Aquí van:

NORMA NÚMERO 1 - El temps per penjar les vostres preguntes és limitat. Teniu fins el diumenge 5 de juny. Totes les preguntes que es pengin després d'aquesta data no seran contestades, més que res, perquè ja les haurem enviat al seu destinatari...

NORMA NÚMERO 2 - No s'admetran preguntes personals més enllà de "Què suposa per tu ser alcalde?" o "I què pensa un alcalde de Caldes quan es lleva cada matí?". Ara... si feu aquestes preguntes és que sou uns tites...

NORMA NÚMERO 3 - No podem demanar que cadascú limiti el nombre de preguntes perquè com que aquí tothom pot xerrar fent servir tres-centes identitats diferents o posant “Anònim” i a córrer, seria perdre el temps. Això sí, apel•lem a la vostra responsabilitat. No us passeu amb el número de preguntes que penja cadascú. Més que res perquè aquest senyor deu tenir altra feina...

NORMA NÚMERO 4 – La cosa va en serio. Enviarem les preguntes a en Solé perquè les respongui. No feu preguntes estúpides ni pròpies d’un sonat, sigueu seriosos... Això sí, si podeu, foteu-nos riure una mica. Exprimiu aquest cervellet que teniu, que serveix per alguna cosa més que per anar matant neurones a base de fermentats i estupefaents...

Doncs apa, a preguntar que és gratis!!!

52 comentaris:

la rateta penadeta ha dit...

Deixaries Caldes per marxar a aixexar els ànims a ERC a Bcn??

nastort ha dit...

Felicitats per la victòria. Hi ha la sensació que, apart de la feina més o menys ben feta en els últims 4 anys, els seus resultats es deuen a un "vot de càstig" cap a altres formacions (especialment, CiU i PSOE). Fins a quin punt creu que això és veritat? Gràcies.

Anònim ha dit...

Qui ha de ser el nou nº1 d´ERC a nivell nacional?

Anònim ha dit...

Caldes hauria de ser un referent per Esquerra a nivell nacional?

Muriel ha dit...

En la passada lesgislatura, i malgrat el compromís adquirit amb el poble (tal i com s'expressava al programa electoral d'ERC i CIU del 2007), no s'han desenvolupat els pressupostos participatius en matèria de joventut i cultura ni tinc coneixement de que s'hagi fet cap pas endavant al respecte. Com s'explica això?

Muriel ha dit...

Sense entrar a valorar, des de la meva subjectivitat, quina ha estat la feina feta aquests cuatre anys, he trobat a faltar polítiques transformadores i socials. Què es portarà realment a terme en aquest sentit durant els propers anys?

Atreiu ha dit...

Serà en Jaume Mauri el regidor encarregat de la policia?
(Proposo que ho sigui i eliminarem d'una vegada tant nazi i fatxa "suelto" a caldes)

Anònim ha dit...

Senyor Alcalde: quan podrem llençar a la papelera les pancartes de "Prou barracons. Edifici ja"?

Joan ha dit...

Senyor Alcalde,

la revolució experimentada en infraestructures i obres vàries en aquests 4 anys seguirà en els propers 4? no seria potser el moment de veure una revolució semblant en altres àmbits més propis de l'esquerra, com són la cultura i els serveis socials?

Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Sr. Solé,

Creu que els regidors de l'oposició seran els mateixos a final de mandat? O preveu canvis en els teòrics grans partits come el PSC i CiU?

Gràcies.

Anònim ha dit...

Sr. Sole,
continuaran les brigades municipals arreglant els entorns i esborrant pintades a les parets de casa seva?

Anònim ha dit...

Sr. Solé,
acabareu d'asfaltar el tros que falta del carrer Pau casals?

Anònim ha dit...

Sr. Solé,

Creu lícit que els polítics, degut a la seva mala gestió, puguin endeutar la vila i deixar-la a un pas del col.lapse econòmic, sense tenir ni la més mínima repercussió en el seu patrimoni personal?

Anònim ha dit...

Sr. Solé,
Quan deixarà de tractar descaradament als habitants de les urbanitzacions com a calderins de 3ª?
I quan farà que la policia local actui com a tal en lloc de fer de màquina escurabutxaques a l'hora de la sortida dels 'coles'?

I per últim, qui garanteix que no utilitzi el seu càrrec i el poble de Caldes com a palanca per feines 'majors' en lloc de dedicar-se a treballar pel poble? (perquè amb l'equip que té, no sé pas qui pencarà...)

Joan Mayol ha dit...

Sr. 23:27.
L'equip que té el sr. Solé ha estat votat per la majoria absoluta d'aquesta població. Si vostè dubta de la seva capacitat, jo dubto que vostè sigui demòcrata.
Perdoni però algú ho havia de dir.

Anònim ha dit...

Sr. Mayol,
fa bé en demanar perdó, perqué si opinar de la capacitat de treball de la seva llista -malgrat a vosté no li agradi- és no ser demòcrata, llavors vostè que és? Democràcia és pensar igual que vostè? Veig que l'esprit de Trotski planeja sobre el seu cap.
D'altra banda, sr. Mayol mentre les llistes no siguin obertes, seguiran sent llistes imposades, no escollides pel vilatans.
Veu, jo no tinc cap dubte sobre el que vosté és.

Joan Mayol ha dit...

Perdoni però no puc seguir un debat amb vostè sense saber qui és, ho sento.

Anònim ha dit...

No ho senti home! I faciliti la feina als rats-penats, que aquest post és per preguntar-li al llopet-xaiet cosetes agradables com: de quin color pintarà els seu despatx, Sr. Solé? Malva o amb els colors de la bandera del Sahara?
Au, vinga!

bakunin ha dit...

Perdoneu que mi posi, però la majoria absoluta d´aquesta població és va abstenir de votar. En tot cas, del 52% dels electors-es, la majoria absoluta va votar un partit.Salut.

bakunin ha dit...

Ja que m´he posat en el tema, que li sembla a l´alcalde que la meitat de la població amb dret a vot no voti? És simptomatic de quelcom per l´alcalde?

Anònim ha dit...

Ja surten els "Reca Boys" convergents destil.lant bilis...

Panzer del Rat-Penat ha dit...

Ei, ei, ei! Ja n´hi ha prou! Esquerranosos i convergents, teniu 4 anys per "matar-vos" a la sala de plens. Aquest bloc, i més concretament aquest post, és per fer preguntes a l´alcalde. No malgasteu forces i aprofiteu per preguntar-li el què us doni la gana. Mira, ja que hi som, en faré una de pregunta a l´alcalde: Perquè no ha seguit en Jordi Coll?

Raquel Puig ha dit...

Pel pròxim curs 11 nens i nenes han tornat a quedar, de moment, sense plaça a l'escola bressol pública.
( Comparats amb els 50 de l'any passat són poquets, oi)

Pensa reorientar la qüestió i posar d'una vegada fil a l'agulla amb alguna actuació digne ?

Pensa eliminar un altre any el parc infantil de Nadal?

Gerard Piqué ha dit...

Sr. Alcalde, Portarà la Shakira per la festa major ara que esta tant de moda?

Anònim ha dit...

M'agradaria per Festa Major, gaudir de música feta a casa amb grups de qualitat... ja fa massa anys que ens conformem amb qualsevol cosa. Creu que podrà ser??

Anònim ha dit...

Creu, Sr. Alcalde, que les properes eleccions a Caldes pot passar com a tants altres llocs,com per exemple Girona, on partits fins ara sense representació o amb molt poca representació, s'han esmorzat ERC??

Anònim ha dit...

Com que sembla que en el post anterior a aquest hi ha algú que proposa que se li pregunti al Sr. Alcalde si és llicenciat , dons aixó, : Ets llicenciat o no ?

el turista ha retornat ha dit...

Sr. alcalde, és acceptable que un polític menteixi?

el turista pasmat ha dit...

Sr alcalde, creu que algun polític ha mentit durant la campanya?

el turista marxarà de nou ha dit...

Sr alcalde, ha dit la veritat en les dues preguntes anteriors?

Anònim ha dit...

Sr. Soler,
Ha pensat en oferir-li feina a l'anterior regidor d'urbanisme en concepte de 'serveis prestats'?

Anònim ha dit...

juas juas juas, ni intereconomia seria capaç de fer preguntes tan tendencioses i capcioses com les que hi ha en aquest post. La darrera pregunta de gran interés és: Sr. Solé pensa dimitir?

Anònim ha dit...

Sr. Bakunin, es lamentable que intenti apropiar-se de l'abstenció com si fos un "no-vot protesta" Sense voler-ho es posa a la mateixa alçada dels polítics que vostè n'es crític, que treuen el cap per sortir a totes les fotos i així recollir el que li caigui encara que no en sigui mereixedor. Reflexió la seva molt tendenciosa defugin de qualsevol objectivitat o anàlisi escèptic. Tingui en compte que l'abstenció només es responsabiloitat de les persones, totes, que formen la societat, ja que només es patrimoni seu.

Olor de fonoll ha dit...

Ui, anònim 23.04 et veig molt indignat ( juas, juas)
Quina cua de palla, per favor !! amb aquest fanatisme no aneu enlloc.

Anònim ha dit...

Olor de fonoll: on coi veus tu el fanatisme en l'anònim 23.04?

Anònim ha dit...

Sr. Alcalde, creu que L'ESCAMOT DEL RAT-PENAT ha influit en el resultat de les eleccions?

RAT-PENAT ha dit...

Bona pregunta anònim de les 11:48.
Nosaltres creiem que no. I si fos així, malament aniríem.

Anònim ha dit...

Millorem-la, si podem.
Sr. Alcalde, creu que l'Escamot ha influit en l'ànim d'algun candidat?

Brigada de la son ha dit...

A propòsit del post de sobre......ja tenen decidit el repartiment de regidories?

Anònim ha dit...

Per quan augura que podriem ser independents, Sr Alcalde??? és que hi ha un delit...

Anònim ha dit...

Que creu que es podria fer a Caldes per intentar, potser inutilment, la integració d'aquells que encara només entenen el castellà i per tant discriminen la nostra llengua??

Ciutadà del nucli urbà ha dit...

Sr. Alcalde, aquesta legislatura continuarem prestant serveis de neteja viaria, pagats per tots els calderins, a urbanitzacions no recepcionades i per tant que no paguen impostos al poble?
Aixi com donarem aigua a urbanitzacions de la quinta forca a preu de nucli urbà?

Anònim ha dit...

Sr. Alcalde,
Quan informarà a alguns ciutadans del nucli urbà que els veïns de les urbanitzacions, ja estàn recepcionades com a barris i que paguen des de sempre els seus impostos a Caldes, tals com l'IBI, deixalles (més cares que al nucli), aigua (tot i haver regalat els pous a GMSSA), impostos de circulació, etc?

Ciutadà del nucli urbà ha dit...

Que vol dir "regalar pous"? que no hem quedat que des del 77 tota l'aigua és de dret públic?
Ah! Mireu-ho bé, això de les urbanitzacions, que no pas totes son recepcionades, ui! que ara en diuen barris! Barris no recepcionats que el manteniment del perimetre de protecció també el paguem entre tots!
I les deixalles és paguen més cares perquè també costa més de treure la merda als que viuen més lluny!

Anònim ha dit...

Sr. Soler,
Ja que com diu el Ciutadà del nucli, urbà? tota l'aigua és de dret públic des del 77, ens podrem anar a banyar de franc a Can Llobet i al Broquetas, que estàn al nucli urbà?

Anèmona ha dit...

Alcalde;

Ens podria posar 4 exemples tangibles de govern des de la:
humilitat
constància
proximitat
diàleg

Gràcies!

Santi ha dit...

Fas teves aquelles paraules de la cançó "Pedro Navaja" que acaba amb allò tan enganxós de LA VIDA TE DA SORPRESAS, SORPRESAS TE DA LA VIDA...?

Miquelet ha dit...

Béeeeeee! aquestes últimes preguntes em semblen punyens! bravo.
Aquí va una pregunta més:
Sr Batlle, que pensa fer en el futur més inmediat amb l'extracció d'àrids que estan destruint l'entorn natural del poble? que en farà de les irregularitats relacionades amb aquesta activitat?
Plantarà cara al senyor Perez en ves de fer-li la gara gara? quina relació te amb el grup Rotary club?
Va! de moment ja n'hi ha prou.
Salut Rat-penadictes.

bakunin ha dit...

Benvolgut anònim del 31 de Maig a les 23:04.
El pes de les teves acusacions és tan abrumador, que m´han obligat a rellegir les meves pròpies aportacions per tal d´esbrinar que carai vaig dir que et porti a treure semblants deduccions.
En les meves dues aportacions en aquest post, en una dono una xifra oficial i fàcilment contrastable, i en l´altre, pregunto a l´alcalde si li diuen alguna cosa aquestes xifres. Jo no he fet cap valoració ni n´he extret cap conclusió, cosa que tu fas ostensiblement. Sort que no s´hem va ocórrer interpretar res, si no, no se pas de que m´haguessis arribat a acusar!!!!

Pelleringa Penjim-penjam ha dit...

Señor Alcalde, podria explicar-nos com ha sigut la relació amb els regidors Coll i Coral durant el seu mandat?

(a que no te collons de dir res xungo)

Anònim ha dit...

Quan tindrem tren a Caldes?

RAT-PENAT ha dit...

Ja hem enviat les preguntes a l'alcalde. Esperem rebre les respostes aviat per publicar-les al bloc. Moltes gràcies a tots. La primera part de l'invent ha estat tot un èxit!