divendres, 27 de maig del 2011

RUÏNA TOTAL

Tant com els vam veure els quinze dies previs a les eleccions; tantes vegades que van actualitzar els seus comptes de facebook i twitter, tantes mans que van encaixar i tants globus que van regalar a la canalla; i ara s’han fet fonedissos. Des del dia 22 de maig a la nit no s’ha detectat cap activitat dels primers espases de les candidatures de CiU i PSC. S’ha de dir que no ens estranya, després del paper galdós que les dues formacions polítiques van fer el diumenge de marres... Ha estat una setmana de calma tensa, en la que han circulat rumors de diferent índole que no hem estat capaços de confirmar del tot. Diuen pels “mentideros” que els tres regidors electes de Convergència, amb l’Òscar Serra Candidat” al capdavant, ni tant sols prendran possessió dels seus càrrecs. Així doncs, es confirmaria la defunció de l’artefacte ordit pels elements més dretans de la coalició peixalcovista a Caldes. Si els regidors elegits pleguessin els substituirien els tres següents, però tenint en compte que tots els membres de la llista de CiU van ser elegits a dit pels arquitectes de la cosa, sembla difícil que això pugui passar. Potser haurien d’anar plegant tots fins el número 13, així seria regidor el Recaredo himself...

El que és segur a CiU és que plegarà el president de la secció local, Josep Maria Bonora, ja que ho va anunciar dies abans de les eleccions. D’aquesta manera, es preveu una junta per d’aquí uns dies que serà més tensa que la “neteja per motius de salubritat” de Plaça Catalunya (que, dit sigui de pas, quins collons!). Suposem que els 33 es mouran per recuperar poder dins la secció local i, aleshores, s’obren dues opcions: o els regidors de la llista de CiU pleguen o es converteixen en regidors “no adscrits”; perquè després de la trencadissa que hi ha hagut, és impensable que els representants de CiU al consistori siguin els arxienemics dels que ostentaran la presidència de la secció local.

Pel que fa al PSC ja s’han sentit els primers sorolls de sabre. Alguns membres de la secció local del partit són partidaris que la Coll plegui. No obstant, això no serà fàcil, perquè tots coneixem els suports que té la noia dins –i fora- del partit. Ens esperen temps moguts en les seccions calderines dels partits majoritaris catalans, passats aquí per un procés de jibartizació sense precedents. Els únics que s’han agafat amb bon humor la patacada han estat els d’Iniciativa (http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150199107054216&set=a.10150100427859216.290239.794704215&type=1&theater).

Salut, oju amb el Chicharito, i Visca el Rat-Penat!!

37 comentaris:

maripili ha dit...

Ja està bé que pleguin, hi ha gent que vol treballar pel poble només com a guanyador, i si es vol treballar pel poble, no cal ni ser d'un partit no...
deixeu-los que pleguin els que han de plegar...quan un baixell s'enfonsa el primer que es fa és deixar anar "LASTRE"

Anònim ha dit...

M'he fet un tip de fotra'm amb l'Oscar Serra Candidat, pero vull ser honest i dir-vos que pot-ser m'hi passat. He tingut una converça amb un "peixalcovista" i m'ha explicat coses que modifican la meva opinio del Candidat, es mes honest que els 33!!!

Anònim ha dit...

si, amics, si, ..sembla ser que el fuster en el mes pur estil sicilià, va dir a "Oscar Serra Candidat" que si no el mantenia a la llista amb garanties de seguir cobrant del ajuntament, votarien en contra d'ell. El Llicenciat no fa cedir al xantatge i ,.....33 a 0!
El fuster va cridar a capitol a tots els beneficiaris de la seva tasca a la regidoria i.......33 a 0! Aixó ,..ni a Palermo!!!.
Nomes per aixo? noooo, hi ha mes, el fill futbolista del fuster podia perdre els diners de portar la campanta de Conveniència i Unio!, En profident estava ferit en el seu prestigi!,..etc.
Aixi que ..tots al atac!!!.
Hem sap greu reconeixer que jo mateix els hi fet costat en aquest atac, pero ho faig.
En bondia i Bonora anava amb el lliri a la mà. Va deixar votar a tothom, a els que paguen, als que no paguen als amics, als simpatitzants,..a tothom qui pasava per allà.Sort que no pasava massa gent i van fer un 33 a 0, si fan la reunio al Cana el resultat hagues sigut de 99 a 0!!.
Quin fastic que hem fa tot aixó!!! Son aquestes coses les que fan que sortim al carrer pacificament a dir prou!!. Es aixo el que omple la Plaça Catalunya de gent honesta que pateix les accions de politics corruptes i malgastadors!
Sento que jo mateix aixi caigut a la trampa de la gent que defensa els seus interessos econòmics atacant a gent que, lluny, molt lluny de la meva forma de veure la nostra societat, han demostrat fermessa, honestadat i discreció.
Confio en que els de Conveniencia i Unio puguin resoldre els seus problemes i que poguin deixar de banda als 33, serà bo per Caldes!
Visca el bar del centru i el Rat-Penat!!

Panzer del Rat-Penat ha dit...

Fantàstic anònim de les 15:58 (que sospito que ets el mateix de les 16:59),
Gràcies per la teva col.laboració al bloc! Veient que tens informació privilegiada d´un dels bàndols de CiU, aprofitem-ho: què és això que tu saps i que canviaria l´opinió de la gent sobre en Serra Candidat? L´anomenes "Llicenciat". Ho és o no? Quan i on es va llicenciar? Ho dic per acabar amb l´especulació, de veritat. Segons dius, hi ha tracte de favor de CiU cap a l´empresa del fill d´en Coral. Si fos així, quant ha cobrat? Explica´ns-ho, t´ho demanem humilment, els nostres convilatans necessiten saber-ho. Gràcies un altre cop!

Realista ha dit...

Caram, segons el que diu l'anònim penedit de les 16:59 que no m'estranyaria que fos el mateix que el de les 15:58 quin poder de convocatòria té el fuster!
I quin nom es dóna a l'estil d'imposar un candidat des de BCN? Voleu dir que el presi és innocent o inconscient? Això del lliri a la mà val més que us ho guardeu...perquè si la votació hagués estat a favor, veuríem on està el lliri. Per favor prou de comèdia...ja s'ha acabat el teatre!

Anònim ha dit...

les vostres sospites son certes, el de les 15:58 i el de les 16:59 es el mateix. soc jo.
En referencia al tema "llicenciat", no vaig parlar-ho amb l'infiltrat. agafo l'encàrrec de preguntar-ho. No se mes del que he dit. He volgut dir-ho en veu alta doncs pot-ser podia interesar a mes gent.
Realista, l'expressio "lliri a la mà" no era un judici a favor o en contra, voli dir que va ser molt innocent. sembla ser que en reunions previes de Conveniencia i unio els que van votar en contra varen dir que estaven d'acord! i el bondia i bonora va i s'ho creu!!! no es fantastic???!!!

Anònim ha dit...

O sigui, li has dit llicenciat sense saber si ho es o no. Sort que no li has dit "cul d´olla", perquè sinó, si li haguéssis dit sense saberu, en mans d´un advocat de veritat seria querellable.

Deconcertat ha dit...

Realment desconcerten els primers missatges de l'anòmim 15:58/16:59 en relació al missatge que fa després a les 18:12. Primer es mulla, es mostra penedit i parla de deixar de banda els 33 en base a la informació que li ha donat "un infiltrat?"i després fa mitja broma. Sincerament crec que és part d'una de les parts tot i que ho ha intentat disimular.

Anònim ha dit...

Per què no matem el tema CIU? El tema de la si/no llicenciatura cansa!! Ja esta!! Prou pena tenen!!

Anònim ha dit...

Amic Desconcertat. No et volia pas desconcertar, com tampoc vull ser el centre de cap polèmica. Nomes volia compartir amb tots vosaltres una informació que a mi m'ha sorpres.jo he donat credibilitat a aquesta informacio que m'ha arribat. Jo no diria que estic penedit,pero si que hem sap greu criticar (com he fet) a unes persones (siguin qui siguin) en base a unes informacions incomplertes. No es pas la primera vegada que escric al blog i si alguna cosa no soc es de cap bandol ni de cap partit. sento decepcionar-te!! Es una llàstima que un lloc tan collonut com aquest sigui utilitzat per tanta gent (i no hem refereixo a tu, desconcertat)per intentar donar avantatges als seus colors, (siguin els que siguin). I t'equivoques, no es mitja broma, es broma sencera!!o ja no recordem que el rat-penat es un lloc on es poden fer bromes? La meva simple aportacio al blog es una crida a la honestadat dels nostres representants publics, es aixó el que hem preocupa i no de quin color son i aplaudeixo qui s'oposa a aixó sigui qui sigui es digui Serra, Sole, Coll,...
salut

Desconcertat ha dit...

OK anònim de les 20:03, ara em sembla que t'entenc millor i gràcies per no considerar-me en el grup de gent que intenta donar avantatge als sus colors. Estic per la honestedat!

la titola tòtila ha dit...

Visca el Barça! Això vagi per endavant. Compro un duro per anar al Centru, i convido a la primera ronda.

Raquel Puig ha dit...

Barça, Barça, Baaaaaaaaaaaaaaaaarça !!!!

Barcelonista i democràtic ha dit...

Primer de tot VISCA EL BARÇA! I en segon lloc algú em pot explicar què vol dir "procés democràtic de regeneració" que anuncia CiU?

Lector ha dit...

Anònim 20:03 i anteriors: Sempre és bo riangular les informacions. De totes maneres el fet que diguis en un dels missatges que serà bo que a CiU deixin de banda als 33, ja et posiciona.
Barcelonista i democràtic: Respecte al "procés democràtic de regeneració de CiU" jo tampoc no sé què vol dir, primer perquè em sobta l'adjectiu "democràtic" donades les circumstàncies i segon perquè a dintre hi ha gent que precisament no representen cap canvi...Bé, esperem que algú ens ho clarifiqui.

Anònim ha dit...

amic Lector, tinc que demanar-vos disculpes doncs no vaig sapiguer explicar-me massa be. Quan vaig dir que deixesin de banda als 33, ho deia referint-me a la actuació que havien tingut de defensar els seus interessos particulars defensant uns sous costi el que costi. A mi m'es indiferent si son uns o els altres, repeteixo, jo vull defensar la honestedat dins les administracions publiques: Cansa una mica aquesta voluntat de voler etiquetar sempre els comentaris que es fan, aquesta obsesió per adivinar si son d'un bandol o d'un altre, d'un partit o d'un altre. Si m'has de colocar a algun bandol, posa'm al del que defensen la honestedat. De ben segur que entre els Rap-Penats es el mes nombros!

Anònim ha dit...

Diferents finalitats:
RCD Español: anti-barça
Real Madrid: anti-barça
Casino: anti-ajuntament
Coral: anti-Bonora
ERC: anti-CiU
I com els hi va a tots aquests?
Doncs, Rat-penat, ves pensant-ho, que aquesta dèria anti Oscar Serra us farà malbé.
No voldria pensar que tot plegat només és perquè ell li va fotre mà primer...

caçador d'estels ha dit...

Estimats Reis Mags,
Si us plau, vull en Pep Guardiola per alcalde!!!
Pot ser??
Gracies.

nohemfeuriure ha dit...

Casino-antiajuntament? No hem feu riure! Si algú està content i agraït és el Casino

Gardunya ha dit...

I si algú està content i agrait també és l'Ajuntament...
Si plou, es poden fer els espectacles de titelles dins del Casino (anul.lant la programació).
Si plou, els Reis Mags poden rebre els nens a dins.
Es pot fer el Ball de Carnestoltes, etc...

Anònim ha dit...

L´español ha fet la millor temporada en anys, el Madrit ha guanyat la copa, el casino és obert quan ningú en donava un duro i ERC té la majoria absoluta a Caldes. Els mediocres com el Serra Apallissat cauen per si sols, no necessiten "ajuda" de ningú.

RAT-PENAT ha dit...

Anònim de les 22:41. Entenem el teu "resquemor" però, per mil·lèssima vegada, aquest bloc no ha promogut res en contra de cap candidat. Només ha servit d'altaveu per les vostres trifulques de partit i, per cert, moltes gràcies perquè ens em fet un tip de riure...

Anònim ha dit...

hahaha..l'anònim de les 22:41 es un crack!!! posa als anti-barça a l'alçada dels enemics o rivals de CiU de Caldes i CiU a l'alçada del Barça...hahahaha!!!! òstris, aquesta no me l'esperava.

Anònim ha dit...

Aquest Ra-penat ha fet caure, amb les seves declaracions infames a en Oscar Serra. Si no hagués estat per la campanya de desprestigi que heu muntat, conjuntament amb ERC, en Serra hauria guanyat!
Molt bé! Ho heu aconseguit! felicitats!

Anònim ha dit...

Anònim de les 15:11, JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJJJAAAJ......!!
Si això fos veritat els rat-penatencs tindriem més poder que wikileeks...

Anònim ha dit...

No seria el primer politic que fan caure!

Anònim ha dit...

Anònim de les 15:11,
Aquest bloc no és pas tant determinant com per fer caure a ningú. Què més voldrien...
Això sí, han ajudat a crear una atmòsfera contaminada per fotre a base de difamacions infundades a una persona que els cau malament. Què l'odien per temes que no tenen res a veure amb la política, més aviat amb fandilles.
Entre això i els 'tarentatarés', que porten gravat amb foc el logo de CiU al cul de tant que es pasen el partit pel escrot, doncs ja ho tens.
I el nen soleret, tot i els seus tics absolutistes, fent parròquia i encantat d'haver-se conegut a ell mateix, gràcies a la seva central lechera: Montbui, Rat-Penat i demés porqueries feisbuqueres.

RAT-PENAT ha dit...

Osti anònim de les 15:11... Lo teu és de Pedro J.! El teu problema és que no saps discriminar entre el que es diu al bloc i el que la gent lliurement comenta. És una pena que, en comptes de fer autocrítica, et carreguis el missatger. Per tu faràs... Et tornem a repetir que nosaltres no hem fet campanya a favor ni en contra de cap candidat. Et recordo que, de la mateixa manera que vam explicar allò dels 33, també vam parlar del regidor Coll i el seu mal rotllo amb l'alcalde, entre d'altres tonteries... Ah, i també has de tenir clar que nosaltres l'únic clima que contribuïm a generar és el de boira baixa i ferum a porro, que et quedi clar!

Anèmona ha dit...

No els treureu d'aquí Rat-Penats....només testoterona de baixa qualitat. Això, sí, tots tenen el cor CiU, indepentisme a estones lliures quan fa bo i prou. Després a llepar el cul i omplir el calaix. Deixa't estar!!

Per cert: no sóc ni d'ERC, ni IC-V ni PUMJOtes, ni Unió, ni PSC, ni PP, ni CUP, ni SI, ni REagrupament, ni PACMA, ni humanista....
Sóc orfe de referents polítics.
Estic doblement indignada: no m'hi veig representada per falta de propostes concretes, per descartar el dret a l'autodeterminació ( d'alguns pobles, com el nostre, d'altres sí que els deu estar bé defensar-lo !)

franki ha dit...

Llegint aquesta línia de comentaris, sort que no vaig votar CiU! Quina patuleia!!!!

Anònim ha dit...

Rat Penat, no siguis fariseu dient que 'només' heu fet de missatjers. Li heu demanat el títol a en Solé? I el carnet de conduir? Perquè no li demaneu la factura de fer netejar els graffitis de casa seva?
Accepteu la crítica i deixeu de fer-vos els imparcials, que esteu clarament escorats (res dolent, per cert, tret de quan ho negueu)

RAT-PENAT ha dit...

Hem dit altres coses d'en Solé. Que sapiguem, tu no ets ningú per dictar la nostra línia editoria. Mourinheges...

Anònim ha dit...

Anònima Anèmona,
Testoterona (sic) de baixa qualitat?
Potser et creus la Letizia amb la teva progesterona d'esponja?
Molts petonets de boulangerie!

Altra feina... ha dit...

Anònim de les 15:16,
Si vols, vostè mateix li pot demanar al Solé que ensenyi el seu títol o carnet de conduir...
En el post de "Rat-Penat Terribas" li pot preguntar el que vulgui.
Per exemple: "Sr. Solé, vosté és llicenciat i té el carnet de conduir?"
Ho faria jo per tu, però com que m'importa el mateix que m'importa si el Sr. Serra és llicenciat o té el carnet de conduir, doncs no ho faré.
Perquè tant de l'un com de l'altre m'importa un carall.

entrelespedresielcel ha dit...

Pregunta per a tots els candidats:
Han mentit alguna vegada en l'exercici de la seva activitat política?
A veure qui diu que no !!

Anònim ha dit...

Sr. Soler,
Ha pensat en oferir-li feina a l'anterior regidor d'urbanisme en concepte de 'serveis prestats'?

Anònim ha dit...

En Serra a perdut en varies ocasions "la gallina de los huevos de oro" i ha volgut probar sort si la trobava a CIU.... gueguegue de moment no l'enxampat!!!!

Salut i sort a tothom !!!!