diumenge, 12 de juny del 2011

ONZE A TRES

Doncs ja està, ja tornem a tenir alcalde. En Jordi Solé va rebre la vara aquest dissabte en un ple que va deparar poques sorpreses. En Solé en tenia prou amb els vots dels regidors del seu partit per guanyar la votació i, a més a més, va comptar amb una ajuda del tot inesperada. La regidora del PP, Montserrat Romano, va decidir votar a favor d’ell en una decisió que, si arriba a orelles d’en Mariano o de l’Alicia, l’enviaran a fer de becaria a l’Ajuntament de Badalona (perquè n’aprengui!) o a fer un curs de reciclatge a la FAES. En fi, que la Romano va veure que ERC havia guanyat per golejada i es va voler unir a la festa. Es lo típic que ara tots els nens són del Barça i en l’època de la quinta del Buitre i l’Hugo Sánchez tots eren del Madrid. I la Romano és de l’Espanyol per aquella època que van tenir... sí home... aquells anys que... que hi havia el Wolfram Wuttke...

Quan, en el post previ al ple de constitució de l’Ajuntament de Caldes, dèiem que en Jordi Solé seria investit alcalde si és que no els agafava un xungo a un mínim de tres regidors d’ERC, no ens podíem imaginar que algú s’ho prengués seriosament. Els "Recaregidors", grans seguidors d’aquest bloc -tot i que no han acabat d’entendre la diferència que hi ha entre les opinions que es vessen en els posts i el que cadascú diu lliurement en l’apartat de comentaris (entre d’altres coses que no acaben d’entendre)- s’ho van prendre al peu de la lletra i van decidir votar el seu candidat, l'Òscar Serra, aviam si així sonava la flauta. Escolta’m tu, que per intentar-ho no s’hi perd res i el món és dels que s’arrisquen i qui no s’arrisca no pisca i no hay mal que por bien no venga y este cura no es mi padre. Això sí que és tenir més moral que l’Alcoyano.

De la resta, els dos regidors del PSC i en Pau Etern es van abstenir. Durant tota l’estona, un grup de persones indignades es va manifestar a fora, a la plaça. En acabar, els regidors de la novena legislatura es van fer una foto davant la façana de l’Ajuntament i clar, els indignats els van increpar una miqueta. De tota manera, Caldes no deixa de ser un poble i tots ens coneixem i la cosa no va anar a més. Si de cas, va anar al Totote a fer un vermutet.

Salut, molt de dir Ajuntafems en comptes d’Ajuntament, i Visca el Rat-Penat!!

13 comentaris:

helenA ha dit...

Crec (jo no hi era) que quan van sortir els regidors no se'ls va increpar, se'ls va donar una mena de manifest el·laborat per les persones indignades que ens hem estat trobant quasi bé cada dia al cana, amb la intenció de fer-los saber les nostres intencions i peticions, i em penso que l'ambient va ser més aviat de cordialitat i entesa.
Si m'equivoco rectifiqueu-me.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Tens raó Helena. Tot plegat va anar prou bé. Els indignats van fer el que tenien previst, els de l'Ajuntament també van poder fer el que tenien previst sense cap incidència, i a l'acabar, en Jordi Solé, en Pep Gaspar i en Jaume Mauri, van sortir a atendre els indignats (un cop en Jordi Solé va ser escollit alcalde) i aquests els van lliurar una còpia de les seves reclamacions. Tot molt cordial i amb entesa.

Anònim ha dit...

Que se besen, que se besen!

RAT-PENAT ha dit...

Jeje... ens heu pillat. Vam posar això perquè sí que hi va haver algú que va increpar a algú altre, però preferim que ho expliqui algú altre. Es que si ho expliquem nosaltres hi ha qui ens acusa que sempre ens fotem amb els mateixos... Va... que algú ho expliqui... Qui va increpar qui...?

la titola tòtila ha dit...

A mi m'han dit que els pelonchos del 11888 van increpar al tio pelut del 11811, però que la Belén Esteban hi va posar pau i cordura.

Admirador de SiU ha dit...

El millor en Oscar Serra, és l'únic de fer un discurs amb cara i ulls!

Suc de pinya ha dit...

I què me'n dieu de la barba del Oscar Serra :) ?? Si fins i tot el borbó ha vist que això ja no es porta??? Els assessors d'imatge van fallar aquí..

Anònim ha dit...

Les persones indignades vam fer una cercavila pel poble. Tot seguit a la plaça del lleó vam fer una mena de posta en escena sobre el que considerem que passa actualment: la democràcia institucional succeeix verticalment i a esquenes de la població. Això és el que creiem que ha estat passant fins ara. I posavem en escena també el que volem: una democràcia horitzonal, amb participació real. També vam fer un minut de silenci davant de l'Ajuntament com símbol del segrest d'aquest democràcia. Entre mig de tot això vam intentar donar-li el manifest al Jordi Solé que va entrar sense dir-nos res a l'Ajuntament. Va sortir un agent de policia - mediador i ens va explicar que l'alcalde no volia parlar de res abans de renovar el seu càrrec. Els indignats vam continuar fent una cercavila pel poble i mes tard, en acabar-se la sessió dins la sala de plens, vam esperar-nos a la porta i vam entregar-li al Jordi Solé el manifest de mínims que hem elaborat durant aquests darrers dies. Mes aviat vam parlar amb el Solé i el Pep Gaspar que ens van haver d'atendre amb educació, com no pot ser d'altre manera. Li vam entregar el manifest i, verbalment, es van comprometre a difondre-ho entre tots els grups polítics de l'Ajuntament. També ens van dir les típiques frases en pro de l'entesa a l'estil: ens hem d'esforçar per treballar junts... i van repartir-nos uns somriures i uns petons. Bé. A mi em va cridar l'atenció que diguessin que haviem de treballar pel país. Qui és el país?? Les persones no? Doncs això!!!

Anònim ha dit...

Benvolgut/da anònim de les 22:15,
Dius que vàreu fer una cercavila? Que hi havia alguna festa?
Mentre no us ho prengueu seriosament vosaltres mateixos i us deixeu de tambors, de xanques i altres manifestacions festives, difícilment la resta us hi prendrà de seriosament.
Crec que el que defenseu és legítim i necessari, però en cap cas comparteixo com ho feu: de xerinola i sota la base de 'o estàs amb mí o contra mí'
Bon dia

Anònim ha dit...

Anònim de les 22:15, quina informació tens per dir que les persones indignades de Caldes no es prenen les coses seriosament ? Coneixes el document de mínims que han elaborat?
Has participat en alguna assemblea per poder dir això de 'o estàs amb mi o contra mi' ?
Si consideres que el que defensem és necessari afegeix-te i aporta. No cal que et sumis a la xerinola si ets de mena seriosa, però una cosa no treu l'altra.

Anònim ha dit...

Anònim Indignat,
La teva resposta confirma la meva percepció de la imatge que projecteu.
Confóns termes: si he de fer conya sóc el primer. Ara bé, si he de defensar temes importants com els que dieu defensar, no vaig fent cercaviles ni espectàcles malabars perl mig del carrer.
Espero que entenguis que és la meva percepció. I el mon es mou per percepcions.
Així que abaixa els fums del teu qüestionari 'unicpensador'.
Salut

RAT-PENAT ha dit...

Però qui va increpar a qui? Bé, increpar potser no és la paraula... qui va "reprendre" a qui perquè trigava massa?

Anònim ha dit...

Anònim de les 15:10, entenc la teva percepció. No comparteixo les teves conclusions.
Dius que els indignats no defensen amb seriositat ni rigor allò que proposen, i només et fixes en una cercavila. Suposo que tens més arguments o, insisteixo, ets de mena seriosa.