divendres, 10 de juny del 2011

PAU ETERN

Durant les darreres legislatures, i per causes diverses, totes les cadires del plenari municipal de Caldes de Montbui han anat renovant els seus ocupants. Totes? No! Un irreductible regidor ecosocialista continuarà ocupant-ne una a mercè de les envestides del temps, els pactes més o menys contra natura i les campanyes electorals. És en Pau Olóndriz, que contra tot pronòstic recollirà aquest dissabte una acta de regidor del Ple de l’Ajuntament de la novena legislatura. El cas és que el número 1 de la llista d’ICV, Edilbert Comas, ha decidit plegar a causa dels mals resultats electorals del 22 del maig (va perdre 270 vots i un regidor). Així que en Pau Olóndriz ha decidit agafar-li el testimoni, més que res, perquè ningú més volia menjar-se el marrón. El cas és que, dels que prendran possessió aquest dissabte, en Pau és el degà dels regidors amb molta diferència.

L’operació neteja a CiU (en la que no van acabar intervenint els Mossos perquè el Felip Puig aquell dia devia estar despistat) ha fet que cap dels regidors de la formació durant l’anterior legislatura repeteixi. A ERC, la marxa d’en Jordi Coll cinc minuts abans que el fessin fora fa que el més veterà passi a ser en Pep Gaspar (dues legislatures) i que la resta tinguin, com a molt, una legislatura d’experiència (la mateixa que la Romano té amb el PP). La més veterana –fora de “l’indignat”- és la Montse Coll, del PSC, que hi és des del 2001. L'altre socialista, en Xavi Ortega, va arribar a mitjans de la darrera legislatura de la Montse 1.0.
Així doncs, en Pau li treu un mínim de 10 anys d’experiència al segon regidor amb més experiència. Tot un món!

Desconeixem què fa tant resistent el regidor ecoxupiguai. Potser és el fet d'alimentar-se exclusivament amb productes ecològics o potser és que segueix fil per randa aquella mania que tenia en Saura durant el primer tripartit, en que volia incloure tant si com no dins l'Estatut el dret a ser feliç. O, més interrogants...: va caure dins una marmita de poció màgica quan era petit?; és la barba la que li dóna la força, tal i com passava amb Samsó i la seva mítica cabellera?; haurem d’incrementar els controls antidòping a l’entrada de l’Ajuntament, tal i com demanava el Madrid que es fes amb el Barça? No ho sabem. El cas és que, una vegada més, en Pau Olóndriz serà el regidor d’ICV a l’Ajuntament de Caldes en el que no seria ben bé un gran exemple de renovació.

Salut, sous galàctics per regidors de poble, i Visca el Rat-Penat!!

15 comentaris:

Suc de pinya ha dit...

Genial, com sempre.
Llenço una pregunta al aire. A què es deuen els mals resultats (històrics) de IC-V a Caldes?? No crec que sigui una tant mala formació.. a nivell local, parlo. A nivell nacional fan plorar, de pena i ràbia a la vegada. Però i allò de que als municipis es vota la persona, bla, bla, bla... Com és que IC-V - EUA - ETC - ETC mai ha passat de 2 tristos regidors?? Algun "veterano" en té la resposta????
Visca el Rat Penat!!!

Anònim ha dit...

Que extrany!!
Portem un comentari en aquest post i encara no ha sortit el Serra-obssessionat!!
On ets francisquet??

RAT-PENAT ha dit...

És un post sobre ICV.Per què s´hauria de parlar del Serra Candidat? Per comentar el "discurset" que ha fet en el ple de constitució? Que algú li expliqui que quan està a un ple es deu al poble, no al partit. En fi...
I sobre ICV (que d´això va el post), desde aquest humil bloc especulàvem sobre els vots que li hauria pres l´artefacte extrany anomenat PUM+J.
Votants d´ICV: us sembla bé que l´Edilbert plegui, o us sentiu estafats?

RAT-PENAT ha dit...

Per cert, gràcies Suc de Pinya pel teu comentari!

la titola tòtila ha dit...

Està claríssim que l'Edil Verd ha obrat correctament. Simpatitzo amb certs punts del partit ICV, però crec que moltes vegades els manca més propaganda i arribar més a la gent. I és obvi que el PUM+J de Caldas de Montbiú els hi ha tret vots. És tan cert com el fet de que si te'n vas a dormir pican-t'he el cul, quan et lleves et fa pudor el dit.

Anònim ha dit...

Vaig veure el Pau amb els "indignats" de Caldes, aquells que reclamen una "democràcia real"(?). Ell porta més temps a l´ajuntament que la porta d´entrada. Tot un exemple "d´higiene democràtica"!

Anònim ha dit...

Va ser tristissim veure com el Xavi Termes del PUM+J fen el pallasso (pallasso polipatètic) amb els indignats de Caldes. Si hagués sortit escollit com a regidor, on seria, a la sala de plens o fen de policia dolent a la performance dels indignats? Pel que fa al Pau...no es exemploe de cap mena de renovació política. Pel que fa a l'Edilert, dir-li que es una mica lleig deixar a ICV penjada tal i com ho ha fet. S'ha de saber gunayar i també s'ha de saber perdre. Per altra banda, queda una mica malament presentar-se a les eleccions i alhora asseure's per terra fent les assemblees dels indignats. No es pot anar a misa i alhora repicar campanes.

Anònim ha dit...

animo xavi termes. sigue asi tener nostros apoyos. VIVA 15 DE MAYO

Anònim ha dit...

Doncs a mi el Xavi Termes em va fer molta gràcia vestit de xerif i no trobo incoherent que ell i altres estiguin amb els indignats. Pel que fa al Pau, és veritat que fa molt de temps que ronda per l’Ajuntament i per això no deu ser precisament jove ni cap mostra de renovació generacional, i què?. És a l’únic regidor que li he sentit dir coses diferents. Em sembla que això de l’edat va per barris.

helenA ha dit...

Em fan molta gràcia aquests comentaris d'algú que sempre anima al Xavi Termes... jajaja
ànims anònim que animes sempre al Xavi Termes i que crides sempre Visca el 15 de maig!

Miquelet ha dit...

A mi em fa molta gràcia la gràcia que us fa gràcia. Tot plegat, aquesta gràcia fa una mica de poca gràcia. En Xavi Termes porta un cacao mental idiològic, que encara s'ha de trobar a ell mateix per saber que es el que li fa gràcia...per cert, en un dels debats ell va dir que estava a favor de les energies nuclears (¡¿?!) això es voler un mon més just? au vinga! Visca el suc de closca vullida!

NO SOY PIJOS DE LA ESCOLA ESPIA ha dit...

ANIMOS XAVI TERMES. Y VIVA 15 DE MAYO

Anònim ha dit...

JAJAJAJA ÉS QUE EM PIXO! JAJAJAJA

Anònim ha dit...

JA veig que en el "15 de mayo" hi ha molt friqui...

Anònim ha dit...

Jo crec que l'Edil Verd ha fet el que havia de fer. Potser que s'ho plantejin al PSC i CIU no?